reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate podzielam Twoj los :tak:
bylam wczoraj na umowionym spotkaniu u kolejnego darmowego prawnika no babka calkiem spoko konkretna notowala wszystko co mowilam dopytywala wziela moje przygotowane koszty miesieczne itd no ale niestety wiecej czasu nie mogla mi posiwecic i umowiona z nia jestem dopiero na 10 wrezsnia i wtedy juz napisze mi caly pozew o odebranie praw ojcu rowniez :tak: tylko ze kurde te argumenhty ktore teraz mam ze sieten dziad nie interesuje nie daje kasy i wogole mnie obraza to sie do 10 wrzesnia obawiam ze zmienia i przyjedzie przez ten czas w koncu to az 3 tygodnie :dry::baffled: no i od razu mnie pani oswiecila ze niestety na jednej rozprawie na pewno sie nie skonczy a i pewnie po sadzie beda ciagani mi rodzice i kuzynka ktora przychodzi mi pmagac przy malym :baffled: boze co za zenada takie pranie brudow :baffled: ehhh oby to wszystko szybko jakos bylo zalatwione :-( no i najwazniejsze zeby sie ten knur nie pojawil bo mi wszystko spiepszy :wściekła/y: a najlepsze jest to ze mi napisal ze wystapil do sadu o badania dna :-D a wczoraj dostalam awizo ide zaraz na poczte zobaczyc co to :szok::-D:-D:-D

reklama
Raczkowa, trzymaj dla sądu wiadomość, że pan bio wystąpił do sądu o badania DNA. Może wcale jeszcze tego nie zrobił, ale na sprawy o odebranie praw taki uroczy tekst Ci się przyda.

trzymam wszystkie eski jest ich tyle ze nie mam nawet kiedy siasc i przebrac ziarna od plewu zeby w sadzie miec same konkrety no ale bede musiala w koncu sie za to zabrac :-D:-D:-D

raczkowa to u nas tam gdzie ejst darmowa pomoc idziesz i od reki pisza ci pozew. niigdy nie bylo opcji ze ktos mie mial czasu

raczkowa jak znajdziesz czas przed rozprawa siadz i najlepiej wydrukuj smsy. ja zawsze zrzucalam na kompa i drukowalam.
teraz tez mam kilka ale to dopiero jak wezwanie dostane.
poza tym napisalam szanownemu tatusiowi ze dziecko idzie za 2tyg do zerowki i trzeba by jej jakies ciuchy kupic bo ja i tak sporo pieniedzy w przedszkolu za wszystko musze zaplacic.
no ale cisza.... w sumie sa rzeczy wazne i wazniejsze.

inamorate, no i wyszło szydło z worka, gdzie się podziały pieniadze:-D
marne mamy te szkoły aktorskie:crazy:

raczkowa, nawet jesli dawca pojawi się w przeciągu tych 3 tyg to nie dowód,że interesuje synem:tak:
szybko mu się odechce badań dna jak zobaczy ile kosztują:-D:-D:-p

ola,dokładnie jadę w rodzinne strony Oliwki, jestem tam umówiona na rozmowę w sprawie pracy:tak:
i po raz kolejny, kolejny "tatuś" stanął na wysokości zadania:no:

ponowa, witaj wśród samotnych:-)

jeszcze mi zostało pościeranie podłóg i fajrant:-D

aga ja wiem ze w sumie nawet tego ne przeczytal. wysylam to zeby nie bylo ze nie prosilam, wielokrotnie w tym roku tez prosilam w pomoc w opiece nad dzieckiem, oczywisice na wszystko mam potwierdzenie:tak:

eh podziwiam ze ci sie chce sprzatac ja sie zmobilizowac nie moge
przegladam ogloszenia z praca...

Uwaga chwałę się!:-)
Oli miała dziś badania krwi, była strasznie dzielna, niestety bez płaczu się nie obyło, ale dała ładnie pani rączki kilka sekund i po sprawie. Najbardziej przestraszyła się plasterka ktróry jej przykleiła hee. Wysmarkała nosiła i powiedziała Oli dzielna!jestem z niej ogromnie dumna! No wielkiego problemu z nasiusianiem do woreczki tez nie było, pomarudziła ale jakoś poszło. Gorzej z siusianiem do nocnika :crazy:już straciłam nadzieje...
A tak poza tym idąc do przychodni spotkałyśmy panią babcie- szła po przeciwnej stronie deptaka, udała ze nie widzi i przyśpieszyła krok. :no:Nigdy ich nie zrozumiem, niby kochają ale tylko wtedy jak mają ją wziąć na widzenie, a tak to jest im obca. Już ja im pokarze, gdzie ich miejsce!

raczkowa co się odwecze to nieucieknie. Widocznie tak miało być z tym prawnikiem,może do tego czasu jeszcze coś ci się uda przypomnieć o czym warto by napisać w pozwie.

Inamorate za taka kasę to ty wille z jakuzzi;-) wybudujesz więc nas tu nie czaruj że tylkodom!!:-)
Obiad czas ugotować bo dziecię za raz wstanie. Pa

reklama
Do góry