reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej,ja juz po pracy,zjedlismy troche i musze isc na dzialke pozbierac malinki na sok
ktos chetny do pomocy???dobrze,ze dzis chlodniej troche niz wczoraj

przyszla mi paczka z allegro z ciuchami dla mlodej,wszytko jak w zamowieniu,
choc niektore duze,to dorosnie

reklama
olcia kurna wlasnie problem z tym ze niestety moj tel nie chce sie podlaczyc pod kompa i nie wiem dlaczego :baffled: mam inne ktore podlaczam bez problemu ale ten na ktorym jest wszystko nie chce :baffled:

madziunia8 wlasnie na to licze ze moze cos jeszce sie uda na moja kzysc a nie tego buraka :tak:

Uwaga chwałę się!:-)
Oli miała dziś badania krwi, była strasznie dzielna, niestety bez płaczu się nie obyło, ale dała ładnie pani rączki kilka sekund i po sprawie. Najbardziej przestraszyła się plasterka ktróry jej przykleiła hee. Wysmarkała nosiła i powiedziała Oli dzielna!jestem z niej ogromnie dumna! No wielkiego problemu z nasiusianiem do woreczki tez nie było, pomarudziła ale jakoś poszło. Gorzej z siusianiem do nocnika :crazy:już straciłam nadzieje...
A tak poza tym idąc do przychodni spotkałyśmy panią babcie- szła po przeciwnej stronie deptaka, udała ze nie widzi i przyśpieszyła krok. :no:Nigdy ich nie zrozumiem, niby kochają ale tylko wtedy jak mają ją wziąć na widzenie, a tak to jest im obca. Już ja im pokarze, gdzie ich miejsce!

raczkowa co się odwecze to nieucieknie. Widocznie tak miało być z tym prawnikiem,może do tego czasu jeszcze coś ci się uda przypomnieć o czym warto by napisać w pozwie.

Inamorate za taka kasę to ty wille z jakuzzi;-) wybudujesz więc nas tu nie czaruj że tylkodom!!:-)
Obiad czas ugotować bo dziecię za raz wstanie. Pa
dzielna córa
a co do babci,chyba taka sama madra jak syneczek, po kims to ma,
co ona ślepa,ze was nie zauwazyla czy uwaza,ze ty masz cos ze wzrokiem???a mala ja zauwazyla?
u mnie to babcia zapomniala totalnie,ze ma wnuczke od rozstania

Ostatnia edycja:
madziunia, dzielną masz córę:-)

mozi,u Ciebie chłodniej:confused: u nas można dziś zdechnąć taki zaduch , w tej chwili jest 27 st:tak:
ja mam sok malinowy i dżemy jeszcze z zeszłeorocznych zbiorów:tak:

raczkowa, to pech z tym tel:baffled: nie masz jakiegos informatyka znajomego, może coś na to poradzi:confused:

zrobiłam dzis na obiad cukinię zapiekaną z kuskusem, pomidorami i parmezanem, pycha idę zjeść resztę która została:tak::-p

Dziewczyny ja tylko na chwilkę, bo niedawno wróciłam do domu, a jeszcze mam troche roboty:baffled:
U mnie jakaś deprecha:crazy: wszystko przez to, że nie pracuję i coraz mniejsze widzę szanse, ze pójdę do pracy:wściekła/y: Co za kraj?!!!

Trzymajcie się cieplutko :-) :*

Marttika to chyba jakas wieksza deprecha wisi w powietrzy, tylko moja nie z powodu pracy,bo ja na szczescie mam
uciekam spac, kurcze nie pamietam kiedy o tej porze,ale ide,troche sie wyspac
milej nocy wszystkim

martttika, jeśli mogę pytać, nie masz opieki dla syna, czy o pracę trudno? Jeśli to pierwsze - ja bym pielgrzymowała do wszystkich możliwych żłobków (sama zresztą tak robiłam).

reklama
Oj to jakaś plaga z tą deprechą. Ja też w nienajlepszej formie. Ale od dwóch miesięcy pracuję nad idealną maską na twarz i nawet przyjaciele niczego nie zauważają. Nawet usłyszałam, że jakoś odżyłam ostatnio ;-) Nie wiem, czy na dłuższą metę to dobre, ale krótkodystansowo pomocne - rano robisz się na bóstwo, zakłądasz na siebie uśmiech i wypijasz butelkę energii. Widzisz spojrzenia facetów, zazdrosne kobiet, podziw przyjaciół i na tym najniższym poziomie, najbardziej podstawowym, jest całkiem dobrze :tak:

A! Chciałabym uprzedzić, że może nie zawsze mam czas wejść na forum ... ale bywam bardzo płodna tekstowo. Może dlatego, że jestem też straszną gadułą :)

Ostatnia edycja:
Do góry