Ale mam powaloną ciotke!Ze tez sa takie ludzie ograniczeni a jeszcze uwazają ze wszystkie rozumy pozjadali.Otoz moja ciotka(pani nauczycielka w szkole sredniej) wpierala mi wczoraj ze samotna matka otrzymuje od panstwa 2900 zl!!!ze tv mowili i jeszcze slyszala tak od jakiejs znajomej ze jej corka tak dostaje.Kurde,to by wszystkie matki byly samotne i nie pracowaly gdyby panstwo im tyle oferowalo.Malo tego ,stwierdzila ze jak ojciec dziecka nie chce go ogladac to nie powinien płacic alimentow.No i kolejna rewelacja,ze tylko kobieta ktora ma magistra z wyksztalcenia to moze nosic 2 nazwiska a takie cos ze dziecko nosi 2 nazwiska to jest nieprawdą.No i ona musie placic teraz podatki na samotne matki bo puszczaja sie z kim im sie podoba i dzieci maja,do pracy im sie isc nie chce a państwo musi na nie dawac!!!!!Nie chcialo mi sie jej tłumaczyc ,bo ona wie wszystko lepeij.Wiec przytaknęłam .Ze tak mam 2900 i nie musze pracowac,hihihihi.Ciekawe czy uwierzylaPS.cos mi net oszalał i wszystko jednym ciurkiem sie zapisuje ,bez akapitow.
reklama
Ale mam powaloną ciotke!Ze tez sa takie ludzie ograniczeni a jeszcze uwazają ze wszystkie rozumy pozjadali.Otoz moja ciotka(pani nauczycielka w szkole sredniej) wpierala mi wczoraj ze samotna matka otrzymuje od panstwa 2900 zl!!!ze tv mowili i jeszcze slyszala tak od jakiejs znajomej ze jej corka tak dostaje.Kurde,to by wszystkie matki byly samotne i nie pracowaly gdyby panstwo im tyle oferowalo.Malo tego ,stwierdzila ze jak ojciec dziecka nie chce go ogladac to nie powinien płacic alimentow.No i kolejna rewelacja,ze tylko kobieta ktora ma magistra z wyksztalcenia to moze nosic 2 nazwiska a takie cos ze dziecko nosi 2 nazwiska to jest nieprawdą.No i ona musie placic teraz podatki na samotne matki bo puszczaja sie z kim im sie podoba i dzieci maja,do pracy im sie isc nie chce a państwo musi na nie dawac!!!!!Nie chcialo mi sie jej tłumaczyc ,bo ona wie wszystko lepeij.Wiec przytaknęłam .Ze tak mam 2900 i nie musze pracowac,hihihihi.Ciekawe czy uwierzylaPS.cos mi net oszalał i wszystko jednym ciurkiem sie zapisuje ,bez akapitow.
haha dobra jest! ja bym chyba nie wytrzymała i jej wygarnęła co nieco. Ma tupet
fikusek1988
Mama Alanka:)
Rosi padlam... ja bym chyba nie wytrzymala:d
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Rosi kurde zalamalas mnie.... przyznac sie ktora co miesiac pobiera moje 2900???
jejku ale my bysmy sie fajnie mialy...
jejku ale my bysmy sie fajnie mialy...
madziunia8
Zaciekawiona BB
aga wszystkie objawy wskazują na infekcje dróg moczowych, czekamy teraz na wynik posiewu żeby zobaczyć z czym walczyć. Od wczoraj popołudnia nie ma gorączki, ale jak się pojawi to mam dać antybiotyk. Taka decyzja zapadła głownie ze względu na to że Oli miała problemy z nerkami jak była w brzuszku,a w finale ma powiększone w granicach normy miedniczki nerkowe. Jak infekcjia się rozprzestrzeni będziemy zmuszone do dłuższych spotkań z nefrologiem. A tak poza tym oglądałam właśnie wynik ogólny przez internet i prawie wszędzie ma jakieś odstępstwa od normy, ale nie zamierzam szukać wyników w necie bo będzie nieprzespana noc.
rosi niezła cioteczka!;-)niech tylko powie gdzie to załatwić a od razu dzwonię do moje kierowniczki że rezygnuje z pracy!
rosi niezła cioteczka!;-)niech tylko powie gdzie to załatwić a od razu dzwonię do moje kierowniczki że rezygnuje z pracy!
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
madziunia to zdrowcia dla corci.
eh to ty nie masz moich 2900... kurde moze ktoras sie przyzna... to ja juz bym nawet na ten staz nie czekala...
rosi a te 2900 daja na kazde dziecko.. spytaj ta super ciocie... to ja bym moze i o 2 pomyslala
eh to ty nie masz moich 2900... kurde moze ktoras sie przyzna... to ja juz bym nawet na ten staz nie czekala...
rosi a te 2900 daja na kazde dziecko.. spytaj ta super ciocie... to ja bym moze i o 2 pomyslala
Aga1108
Po prostu mama
rosi, "szanowna ciocia" to prawdziwy Sherloc Holms co za odkrycie, nie wiedziałam,że mamy taki socjal w PL, siedzisz sobie , jesteś matką i ojcem jednocześnie i jeszcze ci za to płacą 2900....żyć nie umierać
dlaczego mnie nie dziwi,że ta pani jest ....nauczycielką
ola, no...ja Twoich 2900 nie mam, przyznaję się bez bicia
madziunia, to się dzieciątko ucierpi:-(
ja przy porannej kawce, muszę ogarnąć chałupę, skoczyć do biedronki, troszkę popracować a pod wiecxzór mam wyjazd do strzemieszyc
dlaczego mnie nie dziwi,że ta pani jest ....nauczycielką
ola, no...ja Twoich 2900 nie mam, przyznaję się bez bicia
madziunia, to się dzieciątko ucierpi:-(
ja przy porannej kawce, muszę ogarnąć chałupę, skoczyć do biedronki, troszkę popracować a pod wiecxzór mam wyjazd do strzemieszyc
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ola przyznaje się to ja dostaję za Was wszystkich i właśnie zamierzam wybudować sobie dom
U mnie aktorzyna pokazał prawdziwą twarz Siedzę właśnie i piszę wnioski do sądu, stwierdziłam że wolę mieć mniej ale na papierku, a On jak chce widywać dziecko to niech sobie do sądu po widzenia idzie o!
U mnie aktorzyna pokazał prawdziwą twarz Siedzę właśnie i piszę wnioski do sądu, stwierdziłam że wolę mieć mniej ale na papierku, a On jak chce widywać dziecko to niech sobie do sądu po widzenia idzie o!
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga ja zkaupy mam zorbione ale nic wiecje mi sie nie chce
widze ze jedziesz wieczorem w rodzinne strony mojej oliwki...
inamorate zglaszam sprzeciw, w tym domu wszystkie zamieszkamy
kurde widze ze kolejny plemnik zucil szkole aktorkska, chyba rodzicielstwo zbyt wiele wymaga...
widze ze jedziesz wieczorem w rodzinne strony mojej oliwki...
inamorate zglaszam sprzeciw, w tym domu wszystkie zamieszkamy
kurde widze ze kolejny plemnik zucil szkole aktorkska, chyba rodzicielstwo zbyt wiele wymaga...