reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ale mam powaloną ciotke!Ze tez sa takie ludzie ograniczeni a jeszcze uwazają ze wszystkie rozumy pozjadali.Otoz moja ciotka(pani nauczycielka w szkole sredniej) wpierala mi wczoraj ze samotna matka otrzymuje od panstwa 2900 zl!!!ze tv mowili i jeszcze slyszala tak od jakiejs znajomej ze jej corka tak dostaje.Kurde,to by wszystkie matki byly samotne i nie pracowaly gdyby panstwo im tyle oferowalo.Malo tego ,stwierdzila ze jak ojciec dziecka nie chce go ogladac to nie powinien płacic alimentow.No i kolejna rewelacja,ze tylko kobieta ktora ma magistra z wyksztalcenia to moze nosic 2 nazwiska a takie cos ze dziecko nosi 2 nazwiska to jest nieprawdą.No i ona musie placic teraz podatki na samotne matki bo puszczaja sie z kim im sie podoba i dzieci maja,do pracy im sie isc nie chce a państwo musi na nie dawac!!!!!Nie chcialo mi sie jej tłumaczyc ,bo ona wie wszystko lepeij.Wiec przytaknęłam .Ze tak mam 2900 i nie musze pracowac,hihihihi.Ciekawe czy uwierzyla:)PS.cos mi net oszalał i wszystko jednym ciurkiem sie zapisuje ,bez akapitow.

reklama
Ale mam powaloną ciotke!Ze tez sa takie ludzie ograniczeni a jeszcze uwazają ze wszystkie rozumy pozjadali.Otoz moja ciotka(pani nauczycielka w szkole sredniej) wpierala mi wczoraj ze samotna matka otrzymuje od panstwa 2900 zl!!!ze tv mowili i jeszcze slyszala tak od jakiejs znajomej ze jej corka tak dostaje.Kurde,to by wszystkie matki byly samotne i nie pracowaly gdyby panstwo im tyle oferowalo.Malo tego ,stwierdzila ze jak ojciec dziecka nie chce go ogladac to nie powinien płacic alimentow.No i kolejna rewelacja,ze tylko kobieta ktora ma magistra z wyksztalcenia to moze nosic 2 nazwiska a takie cos ze dziecko nosi 2 nazwiska to jest nieprawdą.No i ona musie placic teraz podatki na samotne matki bo puszczaja sie z kim im sie podoba i dzieci maja,do pracy im sie isc nie chce a państwo musi na nie dawac!!!!!Nie chcialo mi sie jej tłumaczyc ,bo ona wie wszystko lepeij.Wiec przytaknęłam .Ze tak mam 2900 i nie musze pracowac,hihihihi.Ciekawe czy uwierzyla:)PS.cos mi net oszalał i wszystko jednym ciurkiem sie zapisuje ,bez akapitow.

haha dobra jest! ja bym chyba nie wytrzymała i jej wygarnęła co nieco. Ma tupet:crazy:

aga wszystkie objawy wskazują na infekcje dróg moczowych, czekamy teraz na wynik posiewu żeby zobaczyć z czym walczyć. Od wczoraj popołudnia nie ma gorączki, ale jak się pojawi to mam dać antybiotyk. Taka decyzja zapadła głownie ze względu na to że Oli miała problemy z nerkami jak była w brzuszku,a w finale ma powiększone w granicach normy miedniczki nerkowe. Jak infekcjia się rozprzestrzeni będziemy zmuszone do dłuższych spotkań z nefrologiem. A tak poza tym oglądałam właśnie wynik ogólny przez internet i prawie wszędzie ma jakieś odstępstwa od normy, ale nie zamierzam szukać wyników w necie bo będzie nieprzespana noc.
rosi niezła cioteczka!;-)niech tylko powie gdzie to załatwić a od razu dzwonię do moje kierowniczki że rezygnuje z pracy!

Ostatnia edycja:
madziunia to zdrowcia dla corci.

eh to ty nie masz moich 2900... kurde moze ktoras sie przyzna... to ja juz bym nawet na ten staz nie czekala...
rosi a te 2900 daja na kazde dziecko.. spytaj ta super ciocie... to ja bym moze i o 2 pomyslala:angry:

rosi, "szanowna ciocia":crazy: to prawdziwy Sherloc Holms:szok: co za odkrycie, nie wiedziałam,że mamy taki socjal w PL, siedzisz sobie , jesteś matką i ojcem jednocześnie i jeszcze ci za to płacą 2900:szok::huh:....żyć nie umierać:tak:
dlaczego mnie nie dziwi,że ta pani jest ....nauczycielką:confused::confused2:

ola, no...ja Twoich 2900 nie mam, przyznaję się bez bicia:-D:-D

madziunia, to się dzieciątko ucierpi:-(

ja przy porannej kawce, muszę ogarnąć chałupę, skoczyć do biedronki, troszkę popracować a pod wiecxzór mam wyjazd do strzemieszyc

Ola przyznaje się to ja :-D dostaję za Was wszystkich i właśnie zamierzam wybudować sobie dom :-D

U mnie aktorzyna pokazał prawdziwą twarz :baffled: Siedzę właśnie i piszę wnioski do sądu, stwierdziłam że wolę mieć mniej ale na papierku, a On jak chce widywać dziecko to niech sobie do sądu po widzenia idzie o!

inamorate, to wreszcie się dowiedziałam, dlaczego ja 2 x 2900 nie dostaję. :)
Chętnie dowiedziałabym się, skąd ta pani miała takie rewelacje...

reklama
aga ja zkaupy mam zorbione ale nic wiecje mi sie nie chce

widze ze jedziesz wieczorem w rodzinne strony mojej oliwki... :tak:

inamorate zglaszam sprzeciw, w tym domu wszystkie zamieszkamy:)

kurde widze ze kolejny plemnik zucil szkole aktorkska, chyba rodzicielstwo zbyt wiele wymaga...

Do góry