reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marttitka, spokojnie bo faktycznie się wpędzisz w depresję:tak:
a co z tą propozycją która miałaś ostatnio:confused:
nie myślałaś o czymś własnym? z Up mozesz dostac dootacje do 20,000 na założenie własnej firmy:tak:

raczkowa, dzięki:-)zjadłam dopiero po godzinie bo jeszcze koleżanka wdepnęła na chwilę w drodze na spacer z psem:confused2:

Bastet, witaj:-)czytałam Twoją historię na związkach, życie paskudnie się z nami obchodzi:no:
maska ...to jakies wyjście z sytuacji, krótkodystansowe jak piszesz, oby z dnia na dzień było lepiej:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
czasami jak mam jakieś dołki to później bardziej motywuje się do działania. I dzisiaj wstałam z zamiarem ułożenia sobie życia tak jak ja chce, a nie jak decyduje o tym los:-D:tak:

aga myślę coraz intensywniej nad czymś swoim. narazie chyba pomogę dla ojca z promocja produktu regionalnego. Ktoś musi przejąć rodzinny biznes;-)zawsze przed tym uciekałam, ale teraz widzę w tym potencjał

bastet
super piszesz! zaglądaj jak tylko będziesz miała chwilkę :-)

jaimis jak tam Twoje wakacje? Chyba pogoda dopisuje:tak::-)

hej

marttitka, fajnie ,że dziś już humorek lepszy i pozytywne spojrzenie na świat:-) tak trzymać;-)

za to ja dziś jestem do bani,ledwie na oczy widzę, ciśnienie chyba mam takie ,że za wysokie żeby umierać a za niskie żeby żyć:-D:confused2:
w ogóle jestem jakas taka rozbita, niespokojna, nie mogę sobie miejsca znaleźć i na niczym się skupić, bleeeee:crazy::dry:

martttika, a co to za produkt regionalny? Wiesz, ja mam olbrzymi sentyment dla Podlasia :), ale że jestem z południa, to prod. region. kojarzy mi się tylko z oscypkiem ;).

Aga1108, bo gorąc straszny. A ja powinnam teraz pracować. W takie upały nijak mi to nie wychodzi :crazy:.

Bastet, to co, obie "zabralyśmy naszym dzieciom dzieciństwo"? :rofl2: Jak Twój syn się odnalazł w szkole? Moja mała świetnie, ale ona bardzo chciała iść do szkoły już rok temu. W te wakacje już jej się tak do szkoły nie spieszy - choć widzę, że powoli sama wraca do książek.

Pozdrawiam!

Witajcie. Grączka wróciła:no:, chyba jest nawet gorzej, wyniki do du...czekam na jeszcze jeden posiew i do pediatry. Założe się że wyjdziemy z kolejnymi skierowaniami do specjalisty i będziemy bujać się do końca roku z lekarzami:crazy: urlop mija i nic niezałatwione...Mozi szkoda gadać o tej pseudo babci. Oli idąc krzyczała kupić witaminki:-D więc ludzie oglądali i śmieli się więc na pewno wiedziała o naszej obecności. Ale ta rodzina to podgatunek ludzki, bo innego wytłumaczenia już nie widzę. A ,,tatuś" dziś puścił sygnał:eek: więc mu odpuściłam:rofl2: może chce wykazać że próbował się ze mną skontaktować. Wczoraj doszły mnie głosy že kochający tatuś chciał zabrać dziecko na wycieczkę a wyrodna mamtka! nie dała córki...

Dziewczyny to i ja dołączam do depresyjnych, przytłoczona jestem tym wszystkim nic mi się nie chce, tylko zamknąć oczy i obudzić się jak wszystko minie. Dozobaczenia w lepszym nastroju
:-p

a ja Wam powiem moje kochane ze gdybym tylko miala czas na dola to pewnie tez bym miala :-D:-D ale maly mnie tak absorbuje ze nie mam czasu nawet zatesknic za plemnikiem :-D:-D

witam sie i ja
jakas totalnie nieobecna, mialam dzis jazdy no to jechalam... i jakos tak ogolnie nawet nie myslalam o tym co robie, przez 2 h trzymalam kierownice jak robot i to na tyle... nic z zajec nie wynioslam...

co do tych lapiacych dola... tez tak jakos osttanio mi cholernie ciezko...

madziunia duzo duzo duzo zdrowka dla corci.

ponowa ja tam nie uwazam ze zabieracie dziecia dziecinstwo... jezeli dzieci sa gotowe i maja checi to ja np problemu nie widze.

moja corcia np bedzie juz drugi raz zerowke przerabiac, bo jako 5 latek tez ja przerabiala, wkoncu ustawa zmienila sie w polowie semestru.
ogolnie bez sensu to cale ale ona np jest kategorycznie na nie jezeli chodzi o szkole.

martttika oby to poztytywne nastawienie zostalo. firma ojca to moze dobry poczatek?

raczkowa ty sie ciesz ze nie masz czasu na dola:tak::tak:
ja w pierwszym roku zycia oliski na nic nie mialam czasu, mala terrorystka uwazala ze musze byc dostepna dla niej 24 h na dobe.. wiec wiem co przechodzisz.
pozniej bedzie lepiej:-D

reklama
Pic na wode z tymi dotacjami na wlasna dzialalność.Bylam dzis w UP i mowie co mam zrobic zeby dostac tę dotacje bo mam pomysl na biznes.A babka do mnie ze najpierw musze zapisac sie na szkolenie o zakladaniu działalnosci ktore trwa 3 miesiace (tylko w sooty sie odbywa) a potem zlozyc biznes plan.Ale i tak kasy nie dostane bo oni nie mają jej.Dopiero po nowym roku.Po jskiego ciorta mam sie zapisywac na jakies durne szkolenie kiedy ja wiem jak mam ją zalozyc?mowie ze wolalabym zeby zorganizowali jakis konkretny kurs komputerowy np z exela bo to jest teraz wszedzie wymagane w biurach.A nie po raz 3 w tym roku o zakladaniu dzialanosci ,gdzie przychodza emeryci by sobie obiad darmowy zjesc i pogadac ze znajomymi.Szkoda kasy na takie nic nie warte kursy i szkolenia.Ona tylko rece rozklada ,ze takie procedury.......................Organizuja szkolenia jak zalozyc biznes ale okazuje sie ze pieniedzy na zalozenie nie maja a kit wciskaja jak to z UP mozna dotacje otrzymac.

Do góry