reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa organizuja to jakos od marca i jeszcze nic nie ejst dopiete... wkoncu mamy dopiero prawie lipiec....
zimno dzisiaj....
dziewcyzny nie wiecie gdzie da sie kupic tani rower??
ogladma na allegro i jakos ceny nie sa rewelacyjne... na sklepach mega zadko bywam.... a potrzebuje sie rozejrzec za czyms dla oliwki
zimno dzisiaj....
dziewcyzny nie wiecie gdzie da sie kupic tani rower??
ogladma na allegro i jakos ceny nie sa rewelacyjne... na sklepach mega zadko bywam.... a potrzebuje sie rozejrzec za czyms dla oliwki
emilka87
Fanka BB :)
czesc dziewczynki,
jaka zimnica dzisiaj za oknem az sie z łozka nie chcaialo wychidzic heh
Olcia ja nie pomoge bo nie jestem zroweryzowana poczekaj na komunie to moze ktos kupi:-)
Raczkowa no to odliczamy! 7!!!!!!!
jaimis zakładaj neta i wpadaj do nas czesciej!
dziewczyny nie ma ktoras znajomych, rodzinki w norwegii?? potrzebuje sie zapoznac z tamtym prawem i ...socjalnym:-)
jaka zimnica dzisiaj za oknem az sie z łozka nie chcaialo wychidzic heh
Olcia ja nie pomoge bo nie jestem zroweryzowana poczekaj na komunie to moze ktos kupi:-)
Raczkowa no to odliczamy! 7!!!!!!!
jaimis zakładaj neta i wpadaj do nas czesciej!
dziewczyny nie ma ktoras znajomych, rodzinki w norwegii?? potrzebuje sie zapoznac z tamtym prawem i ...socjalnym:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
EMILKA NA KOMUNIE TO JA BEDE WIESZY POTRZEBOWALA... A DO KOMUNI ZOSTALY HMM.... 3 LATA
POTRZEBUEJ GO TERAZ... EH BEDE MUSIALA MLODA NA JAKIES SKLEPY WZIAC... NIE LUBIE
POTRZEBUEJ GO TERAZ... EH BEDE MUSIALA MLODA NA JAKIES SKLEPY WZIAC... NIE LUBIE
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa u nas typowo komisu z rzecami dzieciecymi nie ma, oblecialam lombardy i kurde akurat rozowe ani filetowej 20tki nie ma. a dziec cce typowo dziewczecy
emilka87
Raczkowa niegdzie sie nie wybieram, mysle ze Plemnik by mnie nie wpuscił na granicy heh chcialabym sie dowiedziec o tamtejsze socjalne bo Plemnik zaczyna cos kombinowac zeby tam pobierac, co jest jednoznaczne z tym ze ja musze zrezygnowac tutaj o ile wogole cos sie tu dostaje... jednak cos czuje ze on nie mowi mi do konca prawdy, czyli o calej kwocie ktora by przysługiwała.. teraz twierdzi ze wysylalby caly socjal plus cos od siebie ale moj nos mowi mi ze nawet calego socjalnego by nie przespał i jeszcze wział czesc dla siebie...
w centrum katowic jest i w chorzowie ja kupowalam w chorzowie wlasnie a na tablicy albo gumtree nie ma nic ciekawego?
emilka nie daj sie dziadowi szczerych intencji to on na pewno nie ma tam socjale sa bardzo dobre wiec na reke by mu bylo nie placic ze swojej kasy tylko niech panstwo placi na jego dziecko poszukaj jakiegos forum
emilka nie daj sie dziadowi szczerych intencji to on na pewno nie ma tam socjale sa bardzo dobre wiec na reke by mu bylo nie placic ze swojej kasy tylko niech panstwo placi na jego dziecko poszukaj jakiegos forum
emilka87
no wlasnie napisalam na kilku wątkach mam żyjących tam i poradach prawnych ale cisza jak narazie, a ja mam znowu glowe nabitą.. od niego uslyszalam o tym najmiejszym zasilku a doczytalam ze jest jeszcze ponad 3razy wiekszy o ktorym on nie wspomnial, o ile sie nalezy bo tego wlasnie nie wiem:-(
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa wlasnie nie ma obecnie nic ciekawego na tablicy.
gdzie w chorzowie jest?? bo ja juz w takich miejscach wieki nie bywalam...
emilka poszukaj moze w necie bo obstawiam ze napewno bedzie chcial cos z tego dla siebie.
gdzie w chorzowie jest?? bo ja juz w takich miejscach wieki nie bywalam...
emilka poszukaj moze w necie bo obstawiam ze napewno bedzie chcial cos z tego dla siebie.