reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa organizuja to jakos od marca i jeszcze nic nie ejst dopiete... wkoncu mamy dopiero prawie lipiec....

zimno dzisiaj....

dziewcyzny nie wiecie gdzie da sie kupic tani rower??
ogladma na allegro i jakos ceny nie sa rewelacyjne... na sklepach mega zadko bywam.... a potrzebuje sie rozejrzec za czyms dla oliwki

czesc dziewczynki,
jaka zimnica dzisiaj za oknem az sie z łozka nie chcaialo wychidzic heh
Olcia ja nie pomoge bo nie jestem zroweryzowana:-D poczekaj na komunie to moze ktos kupi:-)
Raczkowa no to odliczamy! 7!!!!!!!
jaimis zakładaj neta i wpadaj do nas czesciej!

dziewczyny nie ma ktoras znajomych, rodzinki w norwegii?? potrzebuje sie zapoznac z tamtym prawem i ...socjalnym:-)

EMILKA NA KOMUNIE TO JA BEDE WIESZY POTRZEBOWALA... A DO KOMUNI ZOSTALY HMM.... 3 LATA:-D:-D
POTRZEBUEJ GO TERAZ... EH BEDE MUSIALA MLODA NA JAKIES SKLEPY WZIAC... NIE LUBIE:no:

olcia a po komisach szukalas? ja jak kupowalam wozek w komisie to rowerow tez tam bylo pelno ale nie pytalam o ceny :baffled:

emilka a gdzie Ty sie nam dziewczyno do norwegii wybierasz?? :szok:

raczkowa u nas typowo komisu z rzecami dzieciecymi nie ma, oblecialam lombardy i kurde akurat rozowe ani filetowej 20tki nie ma. a dziec cce typowo dziewczecy:)

Raczkowa niegdzie sie nie wybieram, mysle ze Plemnik by mnie nie wpuscił na granicy heh chcialabym sie dowiedziec o tamtejsze socjalne bo Plemnik zaczyna cos kombinowac zeby tam pobierac, co jest jednoznaczne z tym ze ja musze zrezygnowac tutaj o ile wogole cos sie tu dostaje... jednak cos czuje ze on nie mowi mi do konca prawdy, czyli o calej kwocie ktora by przysługiwała.. teraz twierdzi ze wysylalby caly socjal plus cos od siebie ale moj nos mowi mi ze nawet calego socjalnego by nie przespał i jeszcze wział czesc dla siebie...:angry:

w centrum katowic jest i w chorzowie ja kupowalam w chorzowie wlasnie a na tablicy albo gumtree nie ma nic ciekawego?:confused:

emilka nie daj sie dziadowi szczerych intencji to on na pewno nie ma :angry: tam socjale sa bardzo dobre wiec na reke by mu bylo nie placic ze swojej kasy tylko niech panstwo placi na jego dziecko poszukaj jakiegos forum :tak:

no wlasnie napisalam na kilku wątkach mam żyjących tam i poradach prawnych ale cisza jak narazie, a ja mam znowu glowe nabitą.. od niego uslyszalam o tym najmiejszym zasilku a doczytalam ze jest jeszcze ponad 3razy wiekszy o ktorym on nie wspomnial, o ile sie nalezy bo tego wlasnie nie wiem:-(

reklama
raczkowa wlasnie nie ma obecnie nic ciekawego na tablicy.

gdzie w chorzowie jest?? bo ja juz w takich miejscach wieki nie bywalam...

emilka poszukaj moze w necie bo obstawiam ze napewno bedzie chcial cos z tego dla siebie.

Do góry