reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Emilia tutaj powinas cos znalesc Mamy z Norwegii
emilka87
Fanka BB :)
jaimis tak mieszka i pracuje od niedawna...
mozi dziekuje juz tam zagladałam, pisalam posta i poznałam fajną mamę ktora troszczke mi pomogla.. jednak postanowilam zagrac w otwarte karty i jak zadzwoni to zapytam go o ten wiekszy zasilek.. w ostatecznosci jesli postawnowie go podac do sadu to chyba bedzie musial przedstawic wszystkie dochody, takze i zasilki.... sprobujemy najpierw polubownie)
mozi dziekuje juz tam zagladałam, pisalam posta i poznałam fajną mamę ktora troszczke mi pomogla.. jednak postanowilam zagrac w otwarte karty i jak zadzwoni to zapytam go o ten wiekszy zasilek.. w ostatecznosci jesli postawnowie go podac do sadu to chyba bedzie musial przedstawic wszystkie dochody, takze i zasilki.... sprobujemy najpierw polubownie)
Aga1108
Po prostu mama
hej
ola, najbardziej wkurzajaca jest taka niekompetencja urzędników, nikt nic nie wie, kazdy sobie rzepkę skropbie
ostatnimi czasy dużo rowerów było w Carrfurze, przynajmniej u nas
raczkowa, czyli jeszcze są porządni ludzie na świecie, 3mam kciuki za pozytywne rozwiązanie "sprawy":-)
jaimis, kope lat, wracaj do nas:-)
emilka, nie daj się wyrolować, cóż w mysl zasady - cierp ciało jakżeś chciało, ma dziecko to nich płaci
ja jestem w trakcie remanentu, mieliśmy pracować do dziś, ale wczoraj wieczorem oznjamili nam ,że warszawka nie wyrobi się do jutra i mamy pracowac do soboty a oni przyjadą na zamknięcie w poniedziałek lub we wtorek, więc postanowiłyśmy same dla siebie zrobic remanent, bo dostałysmy cynk ,że gnojki podkładają leki
ola, najbardziej wkurzajaca jest taka niekompetencja urzędników, nikt nic nie wie, kazdy sobie rzepkę skropbie
ostatnimi czasy dużo rowerów było w Carrfurze, przynajmniej u nas
raczkowa, czyli jeszcze są porządni ludzie na świecie, 3mam kciuki za pozytywne rozwiązanie "sprawy":-)
jaimis, kope lat, wracaj do nas:-)
emilka, nie daj się wyrolować, cóż w mysl zasady - cierp ciało jakżeś chciało, ma dziecko to nich płaci
ja jestem w trakcie remanentu, mieliśmy pracować do dziś, ale wczoraj wieczorem oznjamili nam ,że warszawka nie wyrobi się do jutra i mamy pracowac do soboty a oni przyjadą na zamknięcie w poniedziałek lub we wtorek, więc postanowiłyśmy same dla siebie zrobic remanent, bo dostałysmy cynk ,że gnojki podkładają leki
Mozi
MAMUŚKA BB
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 9.00 plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aga1108
Po prostu mama
"POMOC DLA MONIKI!!!!! NIECH KAZDY SKOPIUJE TEN TEKST I WKLEII !!!!! Uwaga! Proszę przeczytaj to! Witam! Mam na imię Monika! Od 2-óch miesięcy choruję na raka mózgu. Jeżeli nie odbędę operacji to umrę, choć mam tylko 21 lat. Operacja kosztuje 250 000 tys. zł. Strony portalowe między innymi " FACEBOOK" zgodziły mi się pomóc. A więc jeżeli skopiujesz to podarujesz mi aż 10 zł. Więc proszę skopjuj to! A gdy zrobisz to przyjdzie wiadomość " Jesteś Aniołem"
jesli możecie to skopijujcie to i wrzućcie na FB
jesli możecie to skopijujcie to i wrzućcie na FB
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis wiekszosc dzieci jakie znam to rowiesnicy albo mlodsze...w sumie glownie z takimi mam kontakt.
aga wlasnie musze na carefour skoczyc bo na auchanie jak bylam drogo bylo.
na necie tanie sa 12 i 16 tki...
aga niefajnie ze tak robia, dobrze ze sobie robicie remament
mozi kciuki beda trzymane
aga wlasnie musze na carefour skoczyc bo na auchanie jak bylam drogo bylo.
na necie tanie sa 12 i 16 tki...
aga niefajnie ze tak robia, dobrze ze sobie robicie remament
mozi kciuki beda trzymane
Aga1108
Po prostu mama
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki o 9.00 plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mówisz, masz:-);-)
reklama