reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

to jest na 3 maja tak jak jedzie tramwaj 11 to jest chyba na 2 swiatlach ale niestety nie maja strony :baffled:

emilka nie daj sie wyrolowac powiedz mu wprost ze mu nie wierzysz i nie bedziesz nic kombinowac

reklama
jaimis tak mieszka i pracuje od niedawna...
mozi dziekuje juz tam zagladałam, pisalam posta i poznałam fajną mamę ktora troszczke mi pomogla.. jednak postanowilam zagrac w otwarte karty i jak zadzwoni to zapytam go o ten wiekszy zasilek.. w ostatecznosci jesli postawnowie go podac do sadu to chyba bedzie musial przedstawic wszystkie dochody, takze i zasilki.... sprobujemy najpierw polubownie:))

hej

ola, najbardziej wkurzajaca jest taka niekompetencja urzędników, nikt nic nie wie, kazdy sobie rzepkę skropbie:no:
ostatnimi czasy dużo rowerów było w Carrfurze, przynajmniej u nas:tak:

raczkowa, czyli jeszcze są porządni ludzie na świecie, 3mam kciuki za pozytywne rozwiązanie "sprawy":-)

jaimis, kope lat, wracaj do nas:tak::-)

emilka, nie daj się wyrolować:tak:, cóż w mysl zasady - cierp ciało jakżeś chciało, ma dziecko to nich płaci:tak::tak:

ja jestem w trakcie remanentu, mieliśmy pracować do dziś, ale wczoraj wieczorem oznjamili nam ,że warszawka nie wyrobi się do jutra i mamy pracowac do soboty a oni przyjadą na zamknięcie w poniedziałek lub we wtorek, więc postanowiłyśmy same dla siebie zrobic remanent, bo dostałysmy cynk ,że gnojki podkładają leki:szok::wściekła/y::crazy:

"POMOC DLA MONIKI!!!!! NIECH KAZDY SKOPIUJE TEN TEKST I WKLEII !!!!! Uwaga! Proszę przeczytaj to! Witam! Mam na imię Monika! Od 2-óch miesięcy choruję na raka mózgu. Jeżeli nie odbędę operacji to umrę, choć mam tylko 21 lat. Operacja kosztuje 250 000 tys. zł. Strony portalowe między innymi " FACEBOOK" zgodziły mi się pomóc. A więc jeżeli skopiujesz to podarujesz mi aż 10 zł. Więc proszę skopjuj to! A gdy zrobisz to przyjdzie wiadomość " Jesteś Aniołem"

jesli możecie to skopijujcie to i wrzućcie na FB:tak::tak:

jaimis wiekszosc dzieci jakie znam to rowiesnicy albo mlodsze...w sumie glownie z takimi mam kontakt.

aga wlasnie musze na carefour skoczyc bo na auchanie jak bylam drogo bylo.
na necie tanie sa 12 i 16 tki...

aga niefajnie ze tak robia, dobrze ze sobie robicie remament

mozi kciuki beda trzymane

reklama
Do góry