reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

to jest na 3 maja tak jak jedzie tramwaj 11 to jest chyba na 2 swiatlach ale niestety nie maja strony :baffled:

emilka nie daj sie wyrolowac powiedz mu wprost ze mu nie wierzysz i nie bedziesz nic kombinowac

reklama
jaimis tak mieszka i pracuje od niedawna...
mozi dziekuje juz tam zagladałam, pisalam posta i poznałam fajną mamę ktora troszczke mi pomogla.. jednak postanowilam zagrac w otwarte karty i jak zadzwoni to zapytam go o ten wiekszy zasilek.. w ostatecznosci jesli postawnowie go podac do sadu to chyba bedzie musial przedstawic wszystkie dochody, takze i zasilki.... sprobujemy najpierw polubownie:))

hej

ola, najbardziej wkurzajaca jest taka niekompetencja urzędników, nikt nic nie wie, kazdy sobie rzepkę skropbie:no:
ostatnimi czasy dużo rowerów było w Carrfurze, przynajmniej u nas:tak:

raczkowa, czyli jeszcze są porządni ludzie na świecie, 3mam kciuki za pozytywne rozwiązanie "sprawy":-)

jaimis, kope lat, wracaj do nas:tak::-)

emilka, nie daj się wyrolować:tak:, cóż w mysl zasady - cierp ciało jakżeś chciało, ma dziecko to nich płaci:tak::tak:

ja jestem w trakcie remanentu, mieliśmy pracować do dziś, ale wczoraj wieczorem oznjamili nam ,że warszawka nie wyrobi się do jutra i mamy pracowac do soboty a oni przyjadą na zamknięcie w poniedziałek lub we wtorek, więc postanowiłyśmy same dla siebie zrobic remanent, bo dostałysmy cynk ,że gnojki podkładają leki:szok::wściekła/y::crazy:

"POMOC DLA MONIKI!!!!! NIECH KAZDY SKOPIUJE TEN TEKST I WKLEII !!!!! Uwaga! Proszę przeczytaj to! Witam! Mam na imię Monika! Od 2-óch miesięcy choruję na raka mózgu. Jeżeli nie odbędę operacji to umrę, choć mam tylko 21 lat. Operacja kosztuje 250 000 tys. zł. Strony portalowe między innymi " FACEBOOK" zgodziły mi się pomóc. A więc jeżeli skopiujesz to podarujesz mi aż 10 zł. Więc proszę skopjuj to! A gdy zrobisz to przyjdzie wiadomość " Jesteś Aniołem"

jesli możecie to skopijujcie to i wrzućcie na FB:tak::tak:

jaimis wiekszosc dzieci jakie znam to rowiesnicy albo mlodsze...w sumie glownie z takimi mam kontakt.

aga wlasnie musze na carefour skoczyc bo na auchanie jak bylam drogo bylo.
na necie tanie sa 12 i 16 tki...

aga niefajnie ze tak robia, dobrze ze sobie robicie remament

mozi kciuki beda trzymane

reklama
Do góry