reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga no boje sie rodzic ale juz sie nastawilam na naturalny :-D

emilka musi byc dobrze :tak: dzieki kochana :*

martttika z tym ze on nie jest owiniety przynajmniej ja nic o tym nie wiem chodzi o to ze ma tylko 2 tetnice w pepowinie a powienien miec 3 i zabraknie mu tlenu z pepowiny a jeszcze nie bedzie oddychal normalnie bo bedzie w srodku i dlatego w razie jakby tak bylo bedzie cesarka :baffled:

olcia ehh robia ludziom nadzieje a pozniej nic sami nie wiedza :baffled: dostalas sie na kurs a jesczze nawet przetargu nie bylo jakas paranoja:baffled:

inamorate CIIIII SZATANIE :-D:-D:-D wlosami sie nie przejmuj widzialam zdjecia na fb moim zdaniem bardzo ladnie :tak::tak::tak:

reklama
marttika, dobrze ,że sie uparłaś, bo nie daj Boże:szok: ta bezmyslność lekarzy ma się nijak do przysiegi Hipokratesa:wściekła/y::growl:
kuźwa.."primum non nocere":no:

ola, czyli standar polska rzeczywistość , wszystko zaczynają od konca:no:

inamorate, wloski odrosną a dzieki temu obcięciu się wzmocnią więc są i plusy tego obcięcia:tak: wrzuć fotkę do galerii:-)

emilka ja tez lubię długie włoski u dziewczynek choc są czasem z tym problemy, bo przy czesaniu kręci się jak fryga:-D:baffled:

raczkowa,pomogę inamorate...KRRRRRRAAAAAA KRRRRAAAAAAAA:-D:-D
już po uczelni:confused:

umyłam okno, zrobiłam pranie, obiadek sie gotuje, jeszcze musze skoczyć do sklepu i do pracy na 14-stą

inamorate bardzo fajna masz ta krotka fryzurke:-)

eh, zla ejstem bo jak jutro nie dostane konretow zrezygnuje bo do konca tyg musze zapalcic przedszkole ktore niewiadomo kieyd urzad zwroci i czy wogole zwroci... bo jak sie okaze ze kurs pozniej to stwierdza ze za lipiec nie oddadza...
ogolnie jak dla mnie poiwnno byc wszytsko kogotwe zanim sie informuje ludzi bo to takie zaczynanie od dupy strony...

ogolnie boje sie ze wydam kase na cos czego wogole nie bedzie....

eh chcialabym jakas normalna prace chocby przy sprztaniuw ludzkich godzinach....

reklama
hej,
martttika no nie mile przezycie i przestroga dla wielu..
inamorate bardzo ladną masz ta fruzurke.. krótkie tez potrafią byc sexi;)) a grunt to nastawienie..
olka no to landie wam robia na wstrzymanie..
aga ty co dwa tygodnie myjesz okna?:szok: to sie nazywa zorganiozwanie no no..

ja dopiero robie sniadanko i biore za male nie grozne sprzatanko :-D

Do góry