reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
AGA wlasciwie dawnow nim nie bylam,w sumie to pojde jeszcze dzis bo mam blizutko przedszkoal i zoabcze co maja.
powiem szczerzeze na tym z up mi zalezalo bo to zawsze godziny poranne a mi nie ma kto siedziec z oliwka po przedszkolu tak na codzien.
poki co na nowo przegadam ogloszenia.
powiem szczerzeze na tym z up mi zalezalo bo to zawsze godziny poranne a mi nie ma kto siedziec z oliwka po przedszkolu tak na codzien.
poki co na nowo przegadam ogloszenia.
Aga1108
Po prostu mama
Dobra zmieniam nastawienie patrze w lustro i mówie "Hej przystojniaku"
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
laseczki wrocilam z uczelni ehh jeszcze nic nie wiadomo czy zdalam bede wiedziecw piatek a w czwartek do szpitala ale tam byl taki jeden Pan ktory mi bardzo pomogl bo tego mojego goscia od ruskiego juz nie bylo bo juz sobie urlop zrobil i tak wszystkim zakrecil jak mnie zobaczyl z tym moim brzuchem ze prawdopodobnie bede miala wpisana ocene zaocznie ozloce tego goscia jak to wszystko sie uda bo poruszyl niebo i ziemie zeby mi pomoc takich ludzi juz sie nie spotyka niestety niesamowity facet z sekretariatu normalnie za meza bym go chciala takze teraz nie tylko za porod 3majcie kciuki ale i za tego Pana i zeby sie to wszystko udalo co wykombinowal
witam chwilowo mam neta to wpadłam się przywitać :-) a my sobie padamy nikt nic nie mówi od kiedy gruchnęła wiadomość o upadłości żadnego szefa nie widziałam, ale teraz jak już zobaczę szefa to z wypowiedzeniem w garści tak że nie wiem czy chcę go spotkać choć to fajny przystojniak
Raczkowa a ty jeszcze w dwupaku????? byłam pena że już focię dzidziola zobaczę
Raczkowa a ty jeszcze w dwupaku????? byłam pena że już focię dzidziola zobaczę
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
DZIEN DOBRY
raczkowa to trzymamy kciuki oby pan wszystko ladnie zalatwil.
a ja bylamw up... niby szkolenie zaczyna sie 9tego i nie ebdzie trwalo mieisac tylko 2... w sumie epiej bo to miesiac dluzej pewnego dochodu...
poza tym kazdy dalej mowi co innego.... dzis ze tak powiem docielam panu u ktorego bylam bo nie wyrobilam.
powiedzialam mu ze jak juz przejmuje czyjes osoby zeby usttalili jedna bajke a nie kazdy co innego bo to malo kompetentne... ilez sie da sluchac sciem....
po zebraniuw przedszkolu sednio jetsem zadowolona, same ksiazki 105 zl plus religia 15... i kazde zajecia zdrozeja minimalnie... wiec ladna kwota wyjdzie na wrzesien....
raczkowa to trzymamy kciuki oby pan wszystko ladnie zalatwil.
a ja bylamw up... niby szkolenie zaczyna sie 9tego i nie ebdzie trwalo mieisac tylko 2... w sumie epiej bo to miesiac dluzej pewnego dochodu...
poza tym kazdy dalej mowi co innego.... dzis ze tak powiem docielam panu u ktorego bylam bo nie wyrobilam.
powiedzialam mu ze jak juz przejmuje czyjes osoby zeby usttalili jedna bajke a nie kazdy co innego bo to malo kompetentne... ilez sie da sluchac sciem....
po zebraniuw przedszkolu sednio jetsem zadowolona, same ksiazki 105 zl plus religia 15... i kazde zajecia zdrozeja minimalnie... wiec ladna kwota wyjdzie na wrzesien....
jaimis co sie odwlecze to nie uciecze
olcia i dobrze zrobilas z nimi trzeba twardo bo mysla ze sa wladcami swiata a koszty...ehhh wszystko drozeje a kasy jak nie ma tak nie bylo i raczej sie nie zanosi zeby cos w tym kraju sie zmienilo na lepsze oczywiscie
a ja jakos tak patrze na ten moj suwaczek i niby wiem ze niedlugo szpital i porod ale mam wrazenie tak jakby sprawa wogole nie mnie dotyczyla tylko kogos innego
olcia i dobrze zrobilas z nimi trzeba twardo bo mysla ze sa wladcami swiata a koszty...ehhh wszystko drozeje a kasy jak nie ma tak nie bylo i raczej sie nie zanosi zeby cos w tym kraju sie zmienilo na lepsze oczywiscie
a ja jakos tak patrze na ten moj suwaczek i niby wiem ze niedlugo szpital i porod ale mam wrazenie tak jakby sprawa wogole nie mnie dotyczyla tylko kogos innego
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa nie martw sie, jak bedziesz rodzic to sie zorientujesz ze to sie jednak ciebie tyczy
wiesz ja nie rozumiem, skoro ten pau uczesniczy w tym projekcie jako jedenz prowadzacych ja mu zadaje pyt a on bierze tel i dzowni po pokojach zeby dostac odp.... wcozraj tez tak bylo.... normalnie lepiej niz w cyrku.
wiesz ja nie rozumiem, skoro ten pau uczesniczy w tym projekcie jako jedenz prowadzacych ja mu zadaje pyt a on bierze tel i dzowni po pokojach zeby dostac odp.... wcozraj tez tak bylo.... normalnie lepiej niz w cyrku.