reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka,:-D:-D:-D okna balkonowego nie myłam wtedy bo nie wiedzialam kiedy te łajzy ze spółdzielni przyjdą a na darmo podwójna robota, więc umyłam go dzisiaj:tak:

reklama
AGA wlasciwie dawnow nim nie bylam,w sumie to pojde jeszcze dzis bo mam blizutko przedszkoal i zoabcze co maja.
powiem szczerzeze na tym z up mi zalezalo bo to zawsze godziny poranne a mi nie ma kto siedziec z oliwka po przedszkolu tak na codzien.

poki co na nowo przegadam ogloszenia.

laseczki wrocilam z uczelni ehh jeszcze nic nie wiadomo czy zdalam bede wiedziecw piatek a w czwartek do szpitala :baffled: ale tam byl taki jeden Pan ktory mi bardzo pomogl bo tego mojego goscia od ruskiego juz nie bylo bo juz sobie urlop zrobil i tak wszystkim zakrecil jak mnie zobaczyl z tym moim brzuchem ze prawdopodobnie bede miala wpisana ocene zaocznie :szok::-D:-D ozloce tego goscia jak to wszystko sie uda bo poruszyl niebo i ziemie zeby mi pomoc :-D takich ludzi juz sie nie spotyka niestety :tak: niesamowity facet z sekretariatu :tak:normalnie za meza bym go chciala :-D:-D:-D takze teraz nie tylko za porod 3majcie kciuki ale i za tego Pana i zeby sie to wszystko udalo co wykombinowal :tak::tak::tak:

witam chwilowo mam neta to wpadłam się przywitać :-) a my sobie padamy nikt nic nie mówi od kiedy gruchnęła wiadomość o upadłości żadnego szefa nie widziałam, ale teraz jak już zobaczę szefa to z wypowiedzeniem w garści tak że nie wiem czy chcę go spotkać :-D choć to fajny przystojniak :-D:-D

Raczkowa a ty jeszcze w dwupaku????? byłam pena że już focię dzidziola zobaczę :-D

DZIEN DOBRY
raczkowa to trzymamy kciuki oby pan wszystko ladnie zalatwil.

a ja bylamw up... niby szkolenie zaczyna sie 9tego i nie ebdzie trwalo mieisac tylko 2... w sumie epiej bo to miesiac dluzej pewnego dochodu...
poza tym kazdy dalej mowi co innego.... dzis ze tak powiem docielam panu u ktorego bylam bo nie wyrobilam.
powiedzialam mu ze jak juz przejmuje czyjes osoby zeby usttalili jedna bajke a nie kazdy co innego bo to malo kompetentne... ilez sie da sluchac sciem....

po zebraniuw przedszkolu sednio jetsem zadowolona, same ksiazki 105 zl plus religia 15... i kazde zajecia zdrozeja minimalnie... wiec ladna kwota wyjdzie na wrzesien....

jaimis co sie odwlecze to nie uciecze :-D

olcia i dobrze zrobilas z nimi trzeba twardo bo mysla ze sa wladcami swiata :tak: a koszty...ehhh wszystko drozeje a kasy jak nie ma tak nie bylo i raczej sie nie zanosi zeby cos w tym kraju sie zmienilo na lepsze oczywiscie :baffled:

a ja jakos tak patrze na ten moj suwaczek i niby wiem ze niedlugo szpital i porod ale mam wrazenie tak jakby sprawa wogole nie mnie dotyczyla tylko kogos innego :szok::-D:-D

reklama
raczkowa nie martw sie, jak bedziesz rodzic to sie zorientujesz ze to sie jednak ciebie tyczy:-D:-D

wiesz ja nie rozumiem, skoro ten pau uczesniczy w tym projekcie jako jedenz prowadzacych ja mu zadaje pyt a on bierze tel i dzowni po pokojach zeby dostac odp.... wcozraj tez tak bylo.... normalnie lepiej niz w cyrku.

Do góry