reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Emilka gratulacje!!! odpoczywaj kochana, całuski dla twojej malutkiej!

ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam do sądu zapytać się co ze sprawami... termin 1ej rozprawy w grudniu! :szok:drugiej- niewiadomo może będą połączone. świetnie- dopiero po pół roku od złożenia wniosku rozprawa...

Żona mojego byłego jak złożyła pozew rozwodowy w lutym, to termin dostała na grudzień. Też ładnie, co? Nie wiem, czy sądy są tak obłożone czy co?

A celem uzupełnienia mojego ciągu nieszczęść - wczoraj zgłosiliśmy na policję zaginięcie mojego ojca. Nie wrócił do domu na noc, na kompie znaleźliśmy list pożegnalny i papiery wskazujące na duże zadłużenie. Przerwał leczenie depresji, przestał panować nad swoim życiem ... i zniknął :( Czy to już wystarczy żeby całkiem mnie załamać, czy jeszcze coś się wydarzy? :/

Ostatnia edycja:
Ola i Martttika też w nowej pracy???? jak tam wam???

a ja już mało pamiętam ból po cc a naprawdę źle zniosłam to wszystko jak bym miała z dekadę mniej i fajnego chłopa chciałabym drugiego dzidziusia :-)
bastet78 oj to nie dobrze :-(

cześć kobitki

jaimis, kopę lat:-D, super że tak szybko udało się znaleźć nową pracę:-)
100 lat dla synusia:-)

bastet, uff, to bardzo nie ciekawie się robi u Ciebie:szok::confused2:
chyba ktoś na górze testuje granice wytrzymałości:baffled:

a ja dziś zaczynam ciag dalszy wojny o balkon ze spółdzielnią, bo od 2 mc cisza, zaraz przyjdą deszcze i bedą się tłumaczyć,że pora deszczowa i nie można robić a z sufitu bedzie się dalej lało:baffled:

Aga :-) a wiesz na razie to miesiąc na zlecenie i się zobaczy a te babeczki co tu pracują to się szefa boją tak że twardą ręką tu wszystko trzyma pożyjemy zobaczymy... a ty ciągle waleczna jak nie z pracodawcą to ze spółdzielnią strach się bać ;-) i dobrze dobrze takich ludzi trzeba

Aga :-) a wiesz na razie to miesiąc na zlecenie i się zobaczy a te babeczki co tu pracują to się szefa boją tak że twardą ręką tu wszystko trzyma pożyjemy zobaczymy... a ty ciągle waleczna jak nie z pracodawcą to ze spółdzielnią strach się bać ;-) i dobrze dobrze takich ludzi trzeba

Asiu, cóż życie mnie tego nauczyło przez ostatni rok:tak: o swoje trzeba walczyć bo inaczej kazdy nas będzie mógł kopnąć w d upę i podeptać;-)
3mam kciuki żeby to była dłuższa współpraca z firmą:tak::-)

spółdzielnia załatwiona, umowa w przedszkolu podpisana, Młoda po 20-stym smiga do przedszkola i mam nadzieję,że z pracą się też ruszy bo już mnie zaczyna to dobijać:baffled:

Aga no jak jest praca to sobie narzekamy itp ale jak pracy nie ma to d..pa :-) u mnie w tamtej pracy przestali płacić bo upadłość tak że finansowo oberwałam ahhh ciężkie czasy trzeba iść z uśmiechem na ustach i tak jak napisałaś rozpychać się łokciami ;-)

witam sie mamuski
wkoncu sie tu cos rusyzlo
jaimis super ze juz cos zalapalas...

u nas multum pracy, tzn za malo ludzi w biurze, za duzo ludzi na obiektach trudno to ogarnac....

besta nieciekawie z ojcem, oby syzbko byly jakies lepsze wiesci...
znikam na rolki bo musze odreagowac stres...

reklama
ola to przynajmniej się nie nudzisz:-D i czas szybko mija;-)

kurcze jak mnie zaczęła głowa boleć:baffled: chyba faktycznie będzie jakas zmiana pogody

Do góry