reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam
madziunia spoznione ale najlepsze zyczenia dla corci.

widze impreza byla, eh u mnie gosci od strony exa nie ma i nie bedzie...

w pracy pierwszy dzien ok, ogolnie duzo duzo duzo pracy jest. ale to dobrze bo dzien leci....

reklama
witam panie:-)

ola czyli nie wiele się zmieniło w cenach, po za tym,że jeszcze poszły do góry:baffled:
jesli chodzi o "upiększnie " ciała to ja jestem jedynie zwolenniczką kolczyków w uszach:-D:sorry2:

bastet, jak się wali to wszystko na raz, ech:dry:
po zgubieniu dowodu wyrabiałaś nowy i wówczas musiałaś zgłosić zgubę w urzędzie miasta , w ewidencji ludności. W takich przypadkach do czasu wydania nowego dokumentu dostajesz zaświadczenie,że zgłaszałaś brak dok. tożsamości. Spróbuj tam popytać bo napewno mają odnotowane Twoje zgłoszenie, w koncu mamy dobę komputeryzacji, może się uda uzyskać zaświadczenie :tak: i jeszcze jedno sprawdź kancelarię z której wyszło wezwanie do zapłaty, brat mojego kolegi miał podobną sytuacje dostał wezwanie z kancelarii z Białehostoku w którym nigdy w zyciu nie był, jak to ruszył, zaczął od zgłoszenia na policji to w efekcie okazało się,że była to próba wyłudzenia kasy:tak::tak:.
Co do kredytu, upss :baffled: a nie próbowałaś go przeliczyć na złotówki, ja w kwietniu konczę płacić kredyt za mieszkanie, miałam złotówkowy i nie narzekam:tak:

emilka, melduj się:-D

a mnie żeby było zabawniej zepsuł się telewizor:no:, wytargałam takiego małego rząpa , podłaczyłam i czekam aż mój tata wróci za 3 tyg żeby mi pomógł , bo muszę kupić coś nowego,akurat teraz kiedy liczy się kazdy grosz:wściekła/y:

mam pytanie ile płacicie za przedzszkole i jaka jest stawka żywieniowa u was:confused:

Sprawdzałam kredyt w złotówkach i nie opłaca mi się przewalutowanie. Można jes zrobić tylko raz w ciagu trwania kredytu, a rata "normalna" wynosiłaby tyle, ile płacę teraz. A frank w końcu spadnie i przynajmniej mam szansę na zmniejszenie raty. A teraz to kredyt przewyższa wartość mojego mieszkania :/
Co do nakazu zapłaty, to dostałam go z sądu i muszę zapłacić, a jednocześnie zgłosiłam na policję doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Mam nikłe szanse na pozytywne rozwiązanie sprawy, ale zawsze jakieś.
Generalnie zaczynam tracić cały swój optymizm. Rzeczywiście wali mi się wszystko na raz. Ten nakaz, sprawa z pieniędzmi które były pożyczył, a które muszę oddać, problemy z mamą, która mi pomaga i uzurpuje sobie prawo do decydowania o wszystkim (kojarzycie tą reklamę ...chyba ING? :/ ), Młody z babcią się nie dogaduje w ogóle, a do tego zaległości w rachunkach, bo musiałam spłacić inne zobowiązania, jako wisienka na tort.... No ch**nia z grzybnią :-( Zastanawiam się, co jeszcze spadnie na mnie... Co prawda moi znajomi z miejsca zaproponowali pomoc w postaci pożyczki, ale ja już rzygam pożyczkami. Przecież je trzeba też spłacić. A pomyśleć, że gdyby były nie spieprzył sprawy, miałabym teraz swoją firmę i w połączeniu z pracą problemy finansowe byłyby nie tak drastyczne :(

hej dziewczynki, ja tylko na sekunde bo z telefonu pisze. Chcialam wam tylko powiedziec ze dzisiaj o 12;40 przyszla na swiat moja coreczka. Przez cc poniewaz tetno znowu spadalo- okazalo sie ze malutka miala na pepowinie zawiazany wezel, takze dobrze sie stalo ze poszlam na stol. Malutka dostala 10pkt jest zdrowa, wazy 2900, i ma 53cm. A ja leze jeszcze plackiem i placze z bolu:( odezwe sie jak bede w domku i podziele szczegolami. Buziaki!

Emilka gratulacje!!! odpoczywaj kochana, całuski dla twojej malutkiej!

ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam do sądu zapytać się co ze sprawami... termin 1ej rozprawy w grudniu! :szok:drugiej- niewiadomo może będą połączone. świetnie- dopiero po pół roku od złożenia wniosku rozprawa...

reklama
Do góry