witam panie:-)
ola czyli nie wiele się zmieniło w cenach, po za tym,że jeszcze poszły do góry
jesli chodzi o "upiększnie " ciała to ja jestem jedynie zwolenniczką kolczyków w uszach
bastet, jak się wali to wszystko na raz, ech
po zgubieniu dowodu wyrabiałaś nowy i wówczas musiałaś zgłosić zgubę w urzędzie miasta , w ewidencji ludności. W takich przypadkach do czasu wydania nowego dokumentu dostajesz zaświadczenie,że zgłaszałaś brak dok. tożsamości. Spróbuj tam popytać bo napewno mają odnotowane Twoje zgłoszenie, w koncu mamy dobę komputeryzacji, może się uda uzyskać zaświadczenie
i jeszcze jedno sprawdź kancelarię z której wyszło wezwanie do zapłaty, brat mojego kolegi miał podobną sytuacje dostał wezwanie z kancelarii z Białehostoku w którym nigdy w zyciu nie był, jak to ruszył, zaczął od zgłoszenia na policji to w efekcie okazało się,że była to próba wyłudzenia kasy
.
Co do kredytu, upss
a nie próbowałaś go przeliczyć na złotówki, ja w kwietniu konczę płacić kredyt za mieszkanie, miałam złotówkowy i nie narzekam
emilka, melduj się
a mnie żeby było zabawniej zepsuł się telewizor
, wytargałam takiego małego rząpa , podłaczyłam i czekam aż mój tata wróci za 3 tyg żeby mi pomógł , bo muszę kupić coś nowego,akurat teraz kiedy liczy się kazdy grosz
mam pytanie ile płacicie za przedzszkole i jaka jest stawka żywieniowa u was