reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka zdrówka i szybkiego powrotu do domku.trzymajcie się dzielnie dziewczynki!
Ollka gratulacje!!! I dopiełaś swego:-) !sesja to świetna pamiątka ,ja w zeszłym roku robiłam Oli na jej roczek z balonami i innymi różnymi gadżetami;-)a w tym roku idziemy do fotografa na wspólne zdjęcie.

Witajcie po dłuższej nieobecności;-). Moja dziecinka zdrowa:-):-):-) Muszę ją jeszcze troszkę pofaszerować żelazem i witaminami ale nie jest źle. Dziś była drugi dzień w przedszkolu, idzie z uśmiechem ,bez żadnego problemu zostaje a po powrocie ciągle coś opowiada:-D. I co dla mnie najdziwniejsze moje dziecko je:szok: i to niby najwiecej ze wszystkich, bo domaga się dokładek hee a w domu muszę się nieźle nagimnastykować żeby cokolwiek zjadła.
Pan tatuś był w poniedziałek, ale jego wizyta była coś za bardzo podejrzana, bo był taki milusi że aż niedobrze się robiło. Niestety pozniej szybko pokazał swoją twarz i doprowadza mnie do szału. Niech ta sprawa w sadzie w końcu ruszy bo zwarjuje!już na wagę nie chce wchodzić bo jestem przerażona swoim widokiem.
Jutro zaczynam szaleństwo gotowania, sprzątania i dmuchania balonów- zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

reklama
WITAM:)

emilka zdrowka, lez ile lekarze kaza.

madziunia super ze z corcia juz ok. eh.. ja kiepsko wspominam poczatki przedszkola,za toteraz mala juz czeka na poniedzialek.

madziunia nasza sesyjka o ile bedzie pogoda bedzie na sportowo, i oczywiscie cos eleganckiego dolaczymy... ogolnie chce cala sesyjne w plenerze. zobaczymy jaki bedzie efekt.

no i fakt warto bylo troche ppowalczyc z up.... przynajmniej mam stale godizny pracy a na tym mi bardzo zalezalo.

madziunia my pierwsza rozprawe mamy 1 pazdziernika... ex jest wkur... na maxa, kwota go przerazila....

niby smieszy go to ze zlozylam sprawe do sadu a wieje od neigo agresja na kilometr...
ogolnie dosc dlugi czas oczekiwania... ale coz przezyje, liczylam an toz e w polowie wrzesnai bedziemy miec sprawe ale ze ja wredota jestem to zlozylam z wnioskiem o przerowadzenie u niego wizyty kuratora ze wzgledu na wyjasnienie jego obecniej sytuacji... i to pewnie najbardziej zabolało....

cześć:-)

emilka, trzymaj się a córcia niech jeszcze ze 2 tyg posiedzi w swoim lokum:tak::-)

madziunia, fajnie,że Oli tak się fajnie zaaklimatyzowała w przedszkolu i juz jest zdrowa:-) a tatusia....miej gdzieś:dry:
sto lat dla córci:)))

ola, ups, zdenerowałaś exa....biedaczek:-D:-D:-p ciekawe czy będzie mu tak do śmiechu 1 października:-p

ogladam "Mama talent" niektórzy to debile:baffled: właśnie jeden pokazywał - talent:szok:-lizanie łokcia:baffled::errr:
dostałam dziś od brata netbooka i testuję tą pierdułkę:happy2:

No ten czas szybko leci, mi juz 8 lat na Swieta bedzie
a tak bylismy na festynie od dziadka z pracy,a pozniej po rodzicow do ciotki,
jutro mloda ostatni dzien laby

MOIZ U NAS TEZ JUTRO OSTTANI DZIEN LABY.... wlasnie w sumie dzis wrocilysmy do domku... zmeczona jestem.

aga ja mam netbooka juz ponad rok i jestem zadowolona:tak::tak:

wiesz ja tez jestem ciekawa czy 1 pazdziernika bedzie z siebei taki dumny jak teraz....

ciekawe czy w ogóle pojawi się na rozprawie, jeszcze biedny dostanie rozstroju nerwowego do tego czasu:-D
ja mam laptopa 17 a teraz mi brat jeszcze dał tą pierdułkę 10 calową taką podręczną i muszę się przyzwyczaić:-D

kolejny talent - hm..sorry..."pierdzenie przez rurkę":szok::no:

aga to juz mega telent.

ja zawsze chcialam 10 cali i jestem mega zadowolona z niego.
dla mnie ideal:-D

teraz pytanko- NIE ORIENTUJE SIE KTORAS ILE RODZINA ZASTEPCZA DOSTAJE NA JEDNO DZIECKO KASY??

reklama
ollka wiem, że coś na pewno dostają, ale ile to Ci niestety nie pomogę :confused:
emilka współczuję :-( mam nadzieję, że jeszcze wyjdziesz do domku, a malutka trochę poczeka w brzuszku :*

Mój mały znowu nie dał mi pospać w nocy i teraz jakiś marudny... Aż boję się jak będzie wyglądać reszta dnia:frown:

Do góry