reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka zdrówka i szybkiego powrotu do domku.trzymajcie się dzielnie dziewczynki!
Ollka gratulacje!!! I dopiełaś swego:-) !sesja to świetna pamiątka ,ja w zeszłym roku robiłam Oli na jej roczek z balonami i innymi różnymi gadżetami;-)a w tym roku idziemy do fotografa na wspólne zdjęcie.

Witajcie po dłuższej nieobecności;-). Moja dziecinka zdrowa:-):-):-) Muszę ją jeszcze troszkę pofaszerować żelazem i witaminami ale nie jest źle. Dziś była drugi dzień w przedszkolu, idzie z uśmiechem ,bez żadnego problemu zostaje a po powrocie ciągle coś opowiada:-D. I co dla mnie najdziwniejsze moje dziecko je:szok: i to niby najwiecej ze wszystkich, bo domaga się dokładek hee a w domu muszę się nieźle nagimnastykować żeby cokolwiek zjadła.
Pan tatuś był w poniedziałek, ale jego wizyta była coś za bardzo podejrzana, bo był taki milusi że aż niedobrze się robiło. Niestety pozniej szybko pokazał swoją twarz i doprowadza mnie do szału. Niech ta sprawa w sadzie w końcu ruszy bo zwarjuje!już na wagę nie chce wchodzić bo jestem przerażona swoim widokiem.
Jutro zaczynam szaleństwo gotowania, sprzątania i dmuchania balonów- zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

reklama
WITAM:)

emilka zdrowka, lez ile lekarze kaza.

madziunia super ze z corcia juz ok. eh.. ja kiepsko wspominam poczatki przedszkola,za toteraz mala juz czeka na poniedzialek.

madziunia nasza sesyjka o ile bedzie pogoda bedzie na sportowo, i oczywiscie cos eleganckiego dolaczymy... ogolnie chce cala sesyjne w plenerze. zobaczymy jaki bedzie efekt.

no i fakt warto bylo troche ppowalczyc z up.... przynajmniej mam stale godizny pracy a na tym mi bardzo zalezalo.

madziunia my pierwsza rozprawe mamy 1 pazdziernika... ex jest wkur... na maxa, kwota go przerazila....

niby smieszy go to ze zlozylam sprawe do sadu a wieje od neigo agresja na kilometr...
ogolnie dosc dlugi czas oczekiwania... ale coz przezyje, liczylam an toz e w polowie wrzesnai bedziemy miec sprawe ale ze ja wredota jestem to zlozylam z wnioskiem o przerowadzenie u niego wizyty kuratora ze wzgledu na wyjasnienie jego obecniej sytuacji... i to pewnie najbardziej zabolało....

cześć:-)

emilka, trzymaj się a córcia niech jeszcze ze 2 tyg posiedzi w swoim lokum:tak::-)

madziunia, fajnie,że Oli tak się fajnie zaaklimatyzowała w przedszkolu i juz jest zdrowa:-) a tatusia....miej gdzieś:dry:
sto lat dla córci:)))

ola, ups, zdenerowałaś exa....biedaczek:-D:-D:-p ciekawe czy będzie mu tak do śmiechu 1 października:-p

ogladam "Mama talent" niektórzy to debile:baffled: właśnie jeden pokazywał - talent:szok:-lizanie łokcia:baffled::errr:
dostałam dziś od brata netbooka i testuję tą pierdułkę:happy2:

No ten czas szybko leci, mi juz 8 lat na Swieta bedzie
a tak bylismy na festynie od dziadka z pracy,a pozniej po rodzicow do ciotki,
jutro mloda ostatni dzien laby

MOIZ U NAS TEZ JUTRO OSTTANI DZIEN LABY.... wlasnie w sumie dzis wrocilysmy do domku... zmeczona jestem.

aga ja mam netbooka juz ponad rok i jestem zadowolona:tak::tak:

wiesz ja tez jestem ciekawa czy 1 pazdziernika bedzie z siebei taki dumny jak teraz....

ciekawe czy w ogóle pojawi się na rozprawie, jeszcze biedny dostanie rozstroju nerwowego do tego czasu:-D
ja mam laptopa 17 a teraz mi brat jeszcze dał tą pierdułkę 10 calową taką podręczną i muszę się przyzwyczaić:-D

kolejny talent - hm..sorry..."pierdzenie przez rurkę":szok::no:

aga to juz mega telent.

ja zawsze chcialam 10 cali i jestem mega zadowolona z niego.
dla mnie ideal:-D

teraz pytanko- NIE ORIENTUJE SIE KTORAS ILE RODZINA ZASTEPCZA DOSTAJE NA JEDNO DZIECKO KASY??

reklama
ollka wiem, że coś na pewno dostają, ale ile to Ci niestety nie pomogę :confused:
emilka współczuję :-( mam nadzieję, że jeszcze wyjdziesz do domku, a malutka trochę poczeka w brzuszku :*

Mój mały znowu nie dał mi pospać w nocy i teraz jakiś marudny... Aż boję się jak będzie wyglądać reszta dnia:frown:

Do góry