reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa masz racje...ja tamplanuje zdac max za 3 razem i to dlatego ze poprostu wiem ze musze miec to prawko.
innej opcji nie ma, jak jestemsy same auto stoi w garazu a my busami jezdzimy... nic fajnego.

reklama
Raczkowa a brzuszkiem miałaś się pochwalić i nic :-)
Ollleńka ja wogóle nie chodziłam na wykłady ale ja od dziecka pytałam się o znaki kto dlaczego jeżdzi a ktoś stoi tak że jak usiadłam do testów to nie stanowiły dla mnie problemu, tylko ja raczej należę do tych nieuważnych a czasami tak są ułożone że sybtelna różnica w pytaniu i odpowiedzi diametralnie różne ;-) No i budowa silnika pokazywanie to dla mnie chore bo jak ktoś kasowy to nawet maski nie musi otwierać nawet płyn do spryskiwaczy może sobie wlewać w serwisie ;-) A w każdym samochodzie i tak różne kiedyś mi się paliła kontrolka wody a ja twardo olej dolewałam :-D:-D:-D:-D:-D ale jaki to wpływ ma na moją jazdę? Najwyżej na mój samochód.

jaimis wlasnie pytalam jak to ejst i bez wykladow akuratw tej szkole nie dostane zaswiadczenia o ukonczeniu kursu.
a ze teraz juz cieplo jest to i tak moge chodzic z oliwia.

kurde ale cieplo... dobrze ze oliwia w przedszkolu...

jaimis sama czekam na te zdjecia :-(kolezanka uprzedzala ze troche to potrwa zanim je obrobi bo nie zawsze ma czas po pracy albo sile ale jak tylko dostane to na pewno sie pochwale :tak: jak nie tutaj to na FB :tak:

a co do brzucha to juz jest taaaki wielki ze wlasnie dostapilam watpliwego zaszczytu zadbania o swoje klejnoty przy pomocy lusterka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: boze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci :-D:-D:-D katastrofa!!! niech sie to juz konczy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
masakrycznie dla mnie wogole taka pogoda to udreczenie zawsze mialam niskie cisnienie i cieplo znosilam zle ale teraz to juz masakra leze jak rozjechana zaba :-D

a u mnie w pracy powiedzieli że może od jutra urlop i wypowiedzenia.........:-:)-:)-( ahhh powalone z tą pracą....

Raczkowa
ja też mam niskie ciśnienie i zawsze dobrze znosilam ciepło gorzej jak zimno mi jest chyba 100razy zimniej niż innym, w ciąży miałam dobre ciśnienie po znowu mam trochę niższe :-) A brzuszysko miałam naprawdę olbrzymie:szok:
Ollla wiesz co szkoła inne zasady ja byłam zadowolona z mojego instruktora a poszła do niego dziewczyna z pracy na dodatkowe godziny i wogóle była niezadowolona każdy musi na swój typ trafić jak to w życiu ;-)

Ha! a wiesz, że to nie Twoja wina? Tak zostałaś zaprogramowana przez wcześniejsze doświadczenia. Wybieramy partnerów wg schematów. Pora się z tego wyleczyć ;)

To prawda. Szkoda, że niektórzy nie chcą przyjąć tego do wiadomości.
A gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było???

Martitka mam nadzieję, że egzamin zaliczysz pozytywnie.

wczoraj po 10 poszlam z kotem do weterynarza,od razu lekarz powiedzial ze tu tylko operacja bo miala jeszcze guzy i ze je tez trzeba wyciac. Bylam przy niej jak ja usypial ,pozniej glaskalam jak jej golil brzuch. A pozniej 3 godz pod gabinetem, czekalam na kota,operacja sie udala,dostalam zastrzyki z antybiotykiem do domu,bo powiedzialam ze moge jej sama robic. Wczoraj caly dzien przespala,nosi taki kubraczek by nie lizala rany a szef ma na cala swoja dlygosc na brzuchu. W nocy zaczela sie wybudzac i chcial wychodzic z kojca a ze jeszcze ja narkoza troche trzymala to sie bardzo chwiala j nie moglam jej wypuscic to w nocy troche pomialczala ale mi sie wydaje ze nie z bolu a z tego ze ona nei lubi byc zamknieta. Dzis rano juz zjadla,napila sie i naet mruczy jak sie ja poglaska:) co jakis czas troche ja wypuszczam by pochodzila,ale 10 dni ma byc w domu,za 10 dni na czesciowe sciaganie szwow i pozniej powie kiedy nastepnym razem przyjsc. Ciesze sie ze teraz bedzie juz co raz lepiej z nia.

Super !!!

reklama
looo matko :szok: moja kuzynka zdawala 17 razy ponoc 13 jest gratis :-D uczcie sie dziewczyny :tak::tak:

toż to zakrawa na rekord Ginessa:szok:

Aga1108 maść kupiona smarowanie rozpoczęte ale co widze tę malutką dłoń i ile bólu go spotkało przez nie uwagę matki to wyrzuty sumienia mnie straszniste dręczą :-( A tak jeszcze poproszę o poradę ja mam problem z hormonami głównie w okolicach @ mnie wysypuje kiedyś brałam systematycznie dianę i ona fajnie na problemy moje skórne działała ale teraz nie chcę się faszerować bez powodu jaką maść bez recepty byś poleciła?
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)

martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru :tak::-D:tak:
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!

jaimis, spróbuj własnie Tribiotikiem albo BENZACNE 5% w żelu, to poprostu zmiany hormonalne i najlepiej idą na pigułki:tak:

masakrycznie dla mnie wogole taka pogoda to udreczenie zawsze mialam niskie cisnienie i cieplo znosilam zle ale teraz to juz masakra leze jak rozjechana zaba :-D

:-D:-D:-D:-D

jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.

martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas:) wkoncu musi byc jakas nagroda:tak::tak:

a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka:-D

brawo, trzymam kciuki:-):-)

jaimis sama czekam na te zdjecia :-(kolezanka uprzedzala ze troche to potrwa zanim je obrobi bo nie zawsze ma czas po pracy albo sile ale jak tylko dostane to na pewno sie pochwale :tak: jak nie tutaj to na FB :tak:

a co do brzucha to juz jest taaaki wielki ze wlasnie dostapilam watpliwego zaszczytu zadbania o swoje klejnoty przy pomocy lusterka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: boze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci :-D:-D:-D katastrofa!!! niech sie to juz konczy :-D:-D:-D

no właśnie miała być sesja:tak:, zobaczysz jak później będzie Ci brakować tego brzuszka:tak:

a u mnie w pracy powiedzieli że może od jutra urlop i wypowiedzenia.........:-:)-:)-( ahhh powalone z tą pracą....

Raczkowa
ja też mam niskie ciśnienie i zawsze dobrze znosilam ciepło gorzej jak zimno mi jest chyba 100razy zimniej niż innym, w ciąży miałam dobre ciśnienie po znowu mam trochę niższe :-) A brzuszysko miałam naprawdę olbrzymie:szok:
Ollla wiesz co szkoła inne zasady ja byłam zadowolona z mojego instruktora a poszła do niego dziewczyna z pracy na dodatkowe godziny i wogóle była niezadowolona każdy musi na swój typ trafić jak to w życiu ;-)

mam nadzieję,że Ciebie nie obejmuje to wypowiedzenie:confused::shocked2::tak:

my z Młodą zrobiyśmy sobie dziś wycieczkę do dziadków:tak:
ja już zapomniałam jak to jest zdawac na prawko, miała 17 lat jak dostałam prawo jzady , to były inne czasy i inne warunki:tak:...a teraz czeka w portfelu na odkurzenie:laugh2: i jakoś nie mogę się do tego zabrać:baffled::errr:

Ostatnia edycja:
Do góry