reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa masz racje...ja tamplanuje zdac max za 3 razem i to dlatego ze poprostu wiem ze musze miec to prawko.
innej opcji nie ma, jak jestemsy same auto stoi w garazu a my busami jezdzimy... nic fajnego.

reklama
Raczkowa a brzuszkiem miałaś się pochwalić i nic :-)
Ollleńka ja wogóle nie chodziłam na wykłady ale ja od dziecka pytałam się o znaki kto dlaczego jeżdzi a ktoś stoi tak że jak usiadłam do testów to nie stanowiły dla mnie problemu, tylko ja raczej należę do tych nieuważnych a czasami tak są ułożone że sybtelna różnica w pytaniu i odpowiedzi diametralnie różne ;-) No i budowa silnika pokazywanie to dla mnie chore bo jak ktoś kasowy to nawet maski nie musi otwierać nawet płyn do spryskiwaczy może sobie wlewać w serwisie ;-) A w każdym samochodzie i tak różne kiedyś mi się paliła kontrolka wody a ja twardo olej dolewałam :-D:-D:-D:-D:-D ale jaki to wpływ ma na moją jazdę? Najwyżej na mój samochód.

jaimis wlasnie pytalam jak to ejst i bez wykladow akuratw tej szkole nie dostane zaswiadczenia o ukonczeniu kursu.
a ze teraz juz cieplo jest to i tak moge chodzic z oliwia.

kurde ale cieplo... dobrze ze oliwia w przedszkolu...

jaimis sama czekam na te zdjecia :-(kolezanka uprzedzala ze troche to potrwa zanim je obrobi bo nie zawsze ma czas po pracy albo sile ale jak tylko dostane to na pewno sie pochwale :tak: jak nie tutaj to na FB :tak:

a co do brzucha to juz jest taaaki wielki ze wlasnie dostapilam watpliwego zaszczytu zadbania o swoje klejnoty przy pomocy lusterka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: boze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci :-D:-D:-D katastrofa!!! niech sie to juz konczy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
masakrycznie dla mnie wogole taka pogoda to udreczenie zawsze mialam niskie cisnienie i cieplo znosilam zle ale teraz to juz masakra leze jak rozjechana zaba :-D

a u mnie w pracy powiedzieli że może od jutra urlop i wypowiedzenia.........:-:)-:)-( ahhh powalone z tą pracą....

Raczkowa
ja też mam niskie ciśnienie i zawsze dobrze znosilam ciepło gorzej jak zimno mi jest chyba 100razy zimniej niż innym, w ciąży miałam dobre ciśnienie po znowu mam trochę niższe :-) A brzuszysko miałam naprawdę olbrzymie:szok:
Ollla wiesz co szkoła inne zasady ja byłam zadowolona z mojego instruktora a poszła do niego dziewczyna z pracy na dodatkowe godziny i wogóle była niezadowolona każdy musi na swój typ trafić jak to w życiu ;-)

Ha! a wiesz, że to nie Twoja wina? Tak zostałaś zaprogramowana przez wcześniejsze doświadczenia. Wybieramy partnerów wg schematów. Pora się z tego wyleczyć ;)

To prawda. Szkoda, że niektórzy nie chcą przyjąć tego do wiadomości.
A gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było???

Martitka mam nadzieję, że egzamin zaliczysz pozytywnie.

wczoraj po 10 poszlam z kotem do weterynarza,od razu lekarz powiedzial ze tu tylko operacja bo miala jeszcze guzy i ze je tez trzeba wyciac. Bylam przy niej jak ja usypial ,pozniej glaskalam jak jej golil brzuch. A pozniej 3 godz pod gabinetem, czekalam na kota,operacja sie udala,dostalam zastrzyki z antybiotykiem do domu,bo powiedzialam ze moge jej sama robic. Wczoraj caly dzien przespala,nosi taki kubraczek by nie lizala rany a szef ma na cala swoja dlygosc na brzuchu. W nocy zaczela sie wybudzac i chcial wychodzic z kojca a ze jeszcze ja narkoza troche trzymala to sie bardzo chwiala j nie moglam jej wypuscic to w nocy troche pomialczala ale mi sie wydaje ze nie z bolu a z tego ze ona nei lubi byc zamknieta. Dzis rano juz zjadla,napila sie i naet mruczy jak sie ja poglaska:) co jakis czas troche ja wypuszczam by pochodzila,ale 10 dni ma byc w domu,za 10 dni na czesciowe sciaganie szwow i pozniej powie kiedy nastepnym razem przyjsc. Ciesze sie ze teraz bedzie juz co raz lepiej z nia.

Super !!!

reklama
looo matko :szok: moja kuzynka zdawala 17 razy ponoc 13 jest gratis :-D uczcie sie dziewczyny :tak::tak:

toż to zakrawa na rekord Ginessa:szok:

Aga1108 maść kupiona smarowanie rozpoczęte ale co widze tę malutką dłoń i ile bólu go spotkało przez nie uwagę matki to wyrzuty sumienia mnie straszniste dręczą :-( A tak jeszcze poproszę o poradę ja mam problem z hormonami głównie w okolicach @ mnie wysypuje kiedyś brałam systematycznie dianę i ona fajnie na problemy moje skórne działała ale teraz nie chcę się faszerować bez powodu jaką maść bez recepty byś poleciła?
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)

martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru :tak::-D:tak:
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!

jaimis, spróbuj własnie Tribiotikiem albo BENZACNE 5% w żelu, to poprostu zmiany hormonalne i najlepiej idą na pigułki:tak:

masakrycznie dla mnie wogole taka pogoda to udreczenie zawsze mialam niskie cisnienie i cieplo znosilam zle ale teraz to juz masakra leze jak rozjechana zaba :-D

:-D:-D:-D:-D

jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.

martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas:) wkoncu musi byc jakas nagroda:tak::tak:

a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka:-D

brawo, trzymam kciuki:-):-)

jaimis sama czekam na te zdjecia :-(kolezanka uprzedzala ze troche to potrwa zanim je obrobi bo nie zawsze ma czas po pracy albo sile ale jak tylko dostane to na pewno sie pochwale :tak: jak nie tutaj to na FB :tak:

a co do brzucha to juz jest taaaki wielki ze wlasnie dostapilam watpliwego zaszczytu zadbania o swoje klejnoty przy pomocy lusterka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: boze w zyciu bym nie pomyslala ze dozyje takiej chwili niepelnosprawnosci :-D:-D:-D katastrofa!!! niech sie to juz konczy :-D:-D:-D

no właśnie miała być sesja:tak:, zobaczysz jak później będzie Ci brakować tego brzuszka:tak:

a u mnie w pracy powiedzieli że może od jutra urlop i wypowiedzenia.........:-:)-:)-( ahhh powalone z tą pracą....

Raczkowa
ja też mam niskie ciśnienie i zawsze dobrze znosilam ciepło gorzej jak zimno mi jest chyba 100razy zimniej niż innym, w ciąży miałam dobre ciśnienie po znowu mam trochę niższe :-) A brzuszysko miałam naprawdę olbrzymie:szok:
Ollla wiesz co szkoła inne zasady ja byłam zadowolona z mojego instruktora a poszła do niego dziewczyna z pracy na dodatkowe godziny i wogóle była niezadowolona każdy musi na swój typ trafić jak to w życiu ;-)

mam nadzieję,że Ciebie nie obejmuje to wypowiedzenie:confused::shocked2::tak:

my z Młodą zrobiyśmy sobie dziś wycieczkę do dziadków:tak:
ja już zapomniałam jak to jest zdawac na prawko, miała 17 lat jak dostałam prawo jzady , to były inne czasy i inne warunki:tak:...a teraz czeka w portfelu na odkurzenie:laugh2: i jakoś nie mogę się do tego zabrać:baffled::errr:

Ostatnia edycja:
Do góry