reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jaimis, takie są efekty jak 25 firm robi jedną rzecz, ale to tylko u nas tak może być, powlony kraj:crazy: a najgorsze ,że na tym tylko cierpią zwykli ludzie a ViPy z ministerstwa mają wszystko w d*** i jeszcze sobie wypłacają nagrody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emilka, w ciąży zdarzają się nieprawdopodobne sny:-D:-D
z tymi niedoszłymi tesciami, to od jakiegoś byłego rodzice, bo nie za bardzo zajarzyłam:zawstydzona/y:

raczkowa, z tym euro to w ogóle jest pier**** nawet papier toaletowy ma logo euro:szok::oo2: jednym słowem można sobie tylek podetrzeć

ollka, to wykłady masz z rana:confused:

zrobiłysmy spacerek, teraz trzeba się zabrać za obiad, dzieć zaprosił mnie na przyjęcie z misiami i zaserwował plastikowego tosta i truskawkową kawę:-D:-D

info dla mamuś- w Biedronce jest fajna bawełniana pościel dla dzieciaczków po 29 zł

Ostatnia edycja:
reklama
jaimis ta twoja interpretacja snu jest całkiem na rzeczy:-) nie wpadłam na to ale chyba cos w tym jest:-D
aga no czasmi jak sie budze to mam niezly polew z tych snów..:-)
a co do niedoszlych tesciow to tak- są to rodzice mojego poprezdniego chłopaka, z ktorym planowałam miec gromadke dzieci ale Bóg chcial inaczej i zabrał go do siebie:-( ehh ale nie bede tu wprowadzac smutnego nastoju...
miłego dnia mamusie :*

jaimis jakoś ostatnio potrafię bezstresowao podchodzić do niektórych rzeczy i przed tym egzaminem nie denerwowałam się w ogóle. Nawet pierwszy dzień w pracy to tak jakoś „wzięłam na miękko” ;p

jaimis ze jestem zielona z przepisow, nie biore sie za jazdy, mam za soba narazie 4 h wykladowm, gdzie 2 to pierwsza pomoc.

aga wyklady mialam wczoraj popoludniu i dzis. no i jutro... ale te ebde musiala odrobic.

dziecie spalo juz jak wrocilam z wykladu, no ale dzis ostatni dzien laby ma.. pozniej ze mna bedzie chodzic....

to mi sie snilo ze jechalam szybko samochodem, pozniej wysiadlam z niego i szlam powoli do swojej miejscowosci. to chyba taka przepowiednia, bo ukladam powoli wszystko na nowo :)

olka
ja mialam wyklady i jazdy jednoczesnie, i po 10 minutach na placyku instruktor wzial mnie na miasto. Jezdzilam w lecie, a ze mazury to mimo iz male miasteczko ludzi full.
Uwielbiam jezdzic samochodem i od 7-8 lat mam prawko :)
gdzie przez pierwsze 3 wogole za kierownica nie siedzialam.

Ostatnia edycja:
matitka ci od razu nie biora na jazdy, cha zeby czesc teori przerobic, a mi tow sumie obojetne. poki co musze pokombinowac z kasa zeby dalej wplacic.

my juz na nogach.

eh, powiem wam ze dzis jest jedenz takich dni kiedy mam ochote wykastriwac dawce...
na poczatku tego roku myslalam ze go natchnie, ze jednak wkoncu ma normalne porytety w zyciu... no ale coz...

Aga no najlepsza premia to ta za niedokończony stadion w Wawie 300 tys. ile my musimy się napracować żeby tyle mieć? z dziesięć lat? ;-)
emilka87 a dzidzia ci się śniła w poprzedniej pracy było dużo młodych mam i im podobno często się dzieci śniły ja chyba za bardzo się bałam zostać mamą bo mi się nie śnił, tylko raz i to 2 chłopców bo miałam 2 zarodki i chyba to w połowie ciąży do mnei dotarło że mogło ich być dwóch :-(
martttika i bardzo mi się podoba postawa "na miękko" takie czasy ja przynajmniej bardzo angażowałam się w poprzedniej pracy i pierwszego dnia po macierzyńskim mi podziękowali za to już nie mam serca do angażowania się takie czasy że nic pewnego jak wszystko by brać do serca to serce by stanęło ze stresu :-)
ollka22 u mnie też było że najpierw trzeba było testy dobrze zaliczać żeby siąść za kółkiem tylko mówię ja się interesowałam to siadłam i od razu pozytywnie większość testów zrobiłam to od razu umówił się ze mną na jazdę i to jest sens bo jak jechać z uczniem który nie wie jak jechać ;-) ucz się pilnie!!! :-) A co tatulek znowu odwalił????

dziecie w przedszkolu...

jaimis tatulek w sumie nic nie odwalil ale dzis dzien mamy i taty w przedszkolu... zawsze robia laczona impreze.... uwierz ze w takie dni ma sie ochote dawce wykastrowac:angry::angry:

dobra lece dopic kawke i zalatwic kilka spraw....

i ja się witam:-)

jaimis, w ciąży bliźnizczej często się tak zdarza,że silniejszy zarodek wchłania słabszy:-(
jak synusiowi goi się rączka:confused: macie juz decyzję co dalej z pracą:confused:

ollka, zrób kukiełkę z imieniem dawcy i powbijaj igły w najbardziej newralgiczne miejsca:-p
pewnych rzeczy nie zmienimy, mimo szczerych chęci:tak::-(
nie wiem co mi się uwidziało,że masz wykłady rano, chyba dlatego ,że pisałaś,że chodzisz z Oliwką a ona nie chodzi do przedszkola:tak::zawstydzona/y:
na jazdy też bedziesz chodziła z córcią:confused:

martttika, dziś tak trzeba "na miekko" bo inaczej dalibyśmy się zwariować:no:

wybieramy się dziś na zajęcia adaptacyjne do przedszkola:tak:

reklama
ok, czyli nie cały miesiąc na przygotowanie kciukasów:-) mnie sie dzisiaj sniło ze jezdziłam czarnym citroenem c3 szkoda tylko ze pod prąd i hamulce były takie jak w rowerze w kierownicy:-D

A to dobre. :-D Ja im bardziej czułam sie dobrze za kierownicą tym moja jazda w snach była lepsza.

emilka 18nastego czerwca o 9.30:)

Powodzenia!!! Gratuluję zdanej teorii. :tak:
Moc życzeń dla Filipa. :-)

Emilka miłego spotkania. Kontakty zawsze można utrzymywać skoro to dobrzy ludzie.
Jaimis mi też się kraja serce na takie rzeczy - niczym se te dziecko zasłużyło. Najwyraźniej w rodzinie jest gen rakowy i tu szybko się uaktywnił. Niech tam z pracą się wyjaśni pozytywnie. :tak:

Do góry