reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
RACZKOWA bede probowac tam gdzie najszybciej w okolicy
martttika zdasz kobieto zdasz, teraz masz silna motywacje....
martttika zdasz kobieto zdasz, teraz masz silna motywacje....
Aga1108 maść kupiona smarowanie rozpoczęte ale co widze tę malutką dłoń i ile bólu go spotkało przez nie uwagę matki to wyrzuty sumienia mnie straszniste dręczą :-( A tak jeszcze poproszę o poradę ja mam problem z hormonami głównie w okolicach @ mnie wysypuje kiedyś brałam systematycznie dianę i ona fajnie na problemy moje skórne działała ale teraz nie chcę się faszerować bez powodu jaką maść bez recepty byś poleciła?
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)
martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!
Raczkowa 17??? twardzielka że się nie zniecheciła ;-) a jakim teraz jest kierowcą? A jak tam postanowiłaś z tą szkołą, tak patrzę na twój suwaczek i już tuż tuż :-):-):-) twoje życie się zmieni oj zmieni ale pamiętaj na lepsze :-)
martttika ja tam pojadę na daleki wschód (najdalej byłam w giżycku i zambrowie to te okolice?) i nakopię proszę mi tu nastawienie zmienić!!!! koniec świata to nie będzie jak nie zdasz ale masz mieć pozytywne myśli bo najminiejszy błąd i się zdenerwujesz i po co Ci to? Ja też kilka błędów zrobiłam na egzaminie ale się wybroniłam tak że pozytywne nastawinie i kombinuj kobito!!! Egzaminatorzy to też ludzie tylko mają mniejsze poczucie humoru
ollleńka też walczysz z prawkiem? pamiętaj najgorszy stres na egzaminie!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
marttika czekamy na info po egzaminie.
jaimis ja dopiero dzis zaczynam, fakt faktem drugi raz, ale teraz wiem ze moge chodzic z mala, no i wiem ze moge opuscic max 2 prazy wyklady...
szkola z dobrymi opiniami, bo zrobilam maly wywyad, bo chcialam do tej co mam najblizej ale tam ponoc beznadziejni instruktorzy.
jaimis kazdej z nas sie czasem zdaza troche nieuwagi, jestemsy tylko ludzmi.
marttika czekamy na info po egzaminie.
jaimis ja dopiero dzis zaczynam, fakt faktem drugi raz, ale teraz wiem ze moge chodzic z mala, no i wiem ze moge opuscic max 2 prazy wyklady...
szkola z dobrymi opiniami, bo zrobilam maly wywyad, bo chcialam do tej co mam najblizej ale tam ponoc beznadziejni instruktorzy.
jaimis kazdej z nas sie czasem zdaza troche nieuwagi, jestemsy tylko ludzmi.
reklama