reklama
emilka no chyba rzeczywiście troche to się sprawdza, bo ja w ciąży wstawałam ok 2 w nocy i teraz mój synuś tak samo :-)
aga podobno od losu dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć, więc jednym słowem silne z nas babki :-)
a mi jakoś póki co nie dokucza brak faceta, jednak wiem, że z czasem jak już wszystko sobie poukładam i wszystkie ranki się zagoją bardzo chciałabym kogos poznać. Zobaczymy co jeszcze życie przyniesie
aga podobno od losu dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć, więc jednym słowem silne z nas babki :-)
a mi jakoś póki co nie dokucza brak faceta, jednak wiem, że z czasem jak już wszystko sobie poukładam i wszystkie ranki się zagoją bardzo chciałabym kogos poznać. Zobaczymy co jeszcze życie przyniesie
Aga1108
Po prostu mama
mnie też nie i po malutku odzyskuje spokój, a to jest najważniejsze przynajmniej dla mnie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.
martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas wkoncu musi byc jakas nagroda
a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.
martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas wkoncu musi byc jakas nagroda
a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martika ucz sie ucz i daj mi dobry przyklad...
moja bratowa oblala dzis tylko 11 raz....
moja bratowa oblala dzis tylko 11 raz....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja mam mega ambicje zdac przed bratowa... ona zaczela chodzic na prawko jak urodzila corke, a corka we wrzesniu skonczy 4 lata...
ja chce sie wyrobic w wakacje... zeby jeszcze popatrzec za jakims malym autkiem
ja chce sie wyrobic w wakacje... zeby jeszcze popatrzec za jakims malym autkiem
reklama