reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no najchetniej bym go nie brala ale pozniej na 100% wypomni to w sadzie :baffled: wiec nie wiem czy nie lepiej sie z nim przemeczyc w tej szkole :baffled:

reklama
emilka no chyba rzeczywiście troche to się sprawdza, bo ja w ciąży wstawałam ok 2 w nocy i teraz mój synuś tak samo :-)
aga podobno od losu dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć, więc jednym słowem silne z nas babki :-)

a mi jakoś póki co nie dokucza brak faceta, jednak wiem, że z czasem jak już wszystko sobie poukładam i wszystkie ranki się zagoją bardzo chciałabym kogos poznać. Zobaczymy co jeszcze życie przyniesie :-p

jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.

martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas:) wkoncu musi byc jakas nagroda:tak::tak:

a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka:-D

raczkowa ja mam mega ambicje zdac przed bratowa... ona zaczela chodzic na prawko jak urodzila corke, a corka we wrzesniu skonczy 4 lata...
ja chce sie wyrobic w wakacje... zeby jeszcze popatrzec za jakims malym autkiem

reklama
Do góry