reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no najchetniej bym go nie brala ale pozniej na 100% wypomni to w sadzie :baffled: wiec nie wiem czy nie lepiej sie z nim przemeczyc w tej szkole :baffled:

reklama
emilka no chyba rzeczywiście troche to się sprawdza, bo ja w ciąży wstawałam ok 2 w nocy i teraz mój synuś tak samo :-)
aga podobno od losu dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć, więc jednym słowem silne z nas babki :-)

a mi jakoś póki co nie dokucza brak faceta, jednak wiem, że z czasem jak już wszystko sobie poukładam i wszystkie ranki się zagoją bardzo chciałabym kogos poznać. Zobaczymy co jeszcze życie przyniesie :-p

jaimis tak ja zla jestem... mozna stwierdzic ze jezeli chodzi o oliwke to nawet bardzo wredna jezeli musze
pewne sytuacje mnie tego nauczyly, ale w sumie to dobrze.

martttika my bardzo silne jestesmy i to co najlpesze czeka na nas:) wkoncu musi byc jakas nagroda:tak::tak:

a ja sie chcialam pochwalic, zrobilam postep, zapisalam sie na prawko, jutro pierwszy wyklad i w razie braku opieki bede chodzic z oliwka:-D

raczkowa ja mam mega ambicje zdac przed bratowa... ona zaczela chodzic na prawko jak urodzila corke, a corka we wrzesniu skonczy 4 lata...
ja chce sie wyrobic w wakacje... zeby jeszcze popatrzec za jakims malym autkiem

reklama
Do góry