reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dziewczyny zryczałam się otworzyła mi się strona tutaj na bb o 1,5 rocznej Zosi co zmarła na raka normalnie pod monitorem sie chowałam nie mogłam nie płakać siedzę teraz z czerwonym nochem i mówię że o pracę się martwię jak życie doświadcza okrutnie........

aga1108 niestety jak zwolnią to całą firmę :-( no czekamy na decyzję.......

reklama
dzień dobry

nie ma wiekszej tragedii niż śmierć dziecka:-:)-:)-(

jaimis, 3mam kciuki żeby decyzja była pozytywna:tak::tak:
a jakie masz szanse na szybkie znalezienie czegoś w swojej branży:confused: czyzby Irole wycofali się z autostrady:confused:

jaimis daleki wschód hehe :) tak zambrów to już tuż tuż :) jak zdawalam pierwsze razy to mi średnio na tym zależało, ale teraz wiem, że muszę, więc choćbym miała w najbliższym okresie zarabiać jedynie na egzaminy to i tak sie nie poddam:) Teoria zdana!!

nie wyobrażam sobie ciężkiej choroby własnego dziecka, a co dopiero jego śmierci :(

współczuję sytuacji z pracą :(

Ollka skoro ma dobre opinie to i zdawalność pewnie spoko, więc dobrze zrobiłaś, że nie poszłaś do pierwszej lepszej, bo tak naprawdę to był mój największy błąd

Raczkowa ja pod koniec ciąży właśnie przez tę niepełnosprytność to byłam strasznie wyrozumiała dla starszych osób ;)

A mój mały jutro kończy pół roczku!:szok: Szok jak ten czas leci!:tak::tak:

Dzien dobry dziewczynki,
dopiero zwlekłam sie z łóżka, a budzik dzwonil od samego rana:crazy:

martttika gratulacje! termin praktyki juz ustalony?

a ja wybieram sie na spacer na cmentarz- jesli nie zacznie padac- a pozniej mam spotkanie z nie doszlymi tesciami, ale nie z dziadkami Małej... kiedys myslalam ze to oni bedą, sa naprawde tacy z prawdziwego zdarzenia i traktują mnie jak członka rodziny.. eh jakie to zycie jest przewrotne:baffled:

ok, czyli nie cały miesiąc na przygotowanie kciukasów:-) mnie sie dzisiaj sniło ze jezdziłam czarnym citroenem c3 szkoda tylko ze pod prąd i hamulce były takie jak w rowerze w kierownicy:-D

DZIEN DOBRY
martttika mam nadzieje ze dobrze zrobilam, szkola nie jets u nas najtansza ale opinie dobre, wiec licze ze zdam szybko.
poki co musze pokombinowac zeby syzbko zaplacic calosc.

no i gratuluje zdanej teori!

jaimis trzymam kciuki zeby jednak w pracy bylo ok.

ja juz jestem po pierwszych wykladach, dzis drugie, jutro nie ide bo mamy dzien mamy i nie zdazymy z oliwka.

Aga wiem ze bedzie mi go brakowac :-( nie umiem sobie tego wyobrazic ze nikt nie bedzie mnie kopal :-(

jaimis :-(heh nawet nie wiadomo co napisac najgorsza jest utrata dziecka
a co to za firma jesli mozna wiedziec czym sie zajmuje ze az cala beda likwidowac? chyba nie budujecie autostrady na euro :-D
o kurde teraz czytam nizej post Agi i chyba jednak chodzi o autostrady :-D ehh przekret na przekrecie z tym calym euro :angry:

martika GRATULACJE :tak::tak: to juz jedna noga masz prawko :-D:-D
a czas leci leci :tak: mi sie wydaje tak jakbym wczoraj sie dowiedziala ze w ciazy jestem :tak:

reklama
gdzieś mi cały czas siedzi ta dzidzia w głowie śliczna taka tyle przed nią życia powinno być :-( ahhh oby coś tam było po śmierci bo jak nie to się zdenerwuję ............

Aga Irolki to nie padają na takich kontraktach padają firmy od dołu, podwykonawcy podwykonawców :-D:-D:-D ten kraj jest chory dziwne prawo, dziwne budowy i efekt mamy jaki mamy :tak:
martttika no i z głowy teoria to 18 będziemy wspierać cię duchowo i pamiętaj co ciocia Asia mówi spokój i jeszcze raz spokój ;-) ktoś musi zdawać i ja chcę żebyś to była ty:tak: A zobaczysz już nie długo będziesz dziwić się że 2 lata za pasem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz to już zacznie i twojego łobuziaka wszystko się szybko zmieniać turlanie, raczkowanie, jedzenie, chodzenie itp oj zobaczysz jak to 2 pół zleci ;-)
emilka87 może twój sen odzwierciela twoje odczucia do życia że pod prąd i bez hamulców :tak:;-):tak:
ollka22 a kiedy pierwsze jazdy???

a z pracą cisza jeszcze, jeszcze czekamy...........

Do góry