reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

A mi tak jakby sie już rozpuściły?? bo ich nie czuję i nic mi nie przeszkadza.A krwawicie jeszcze?ja jeszcze trochę..

reklama
mi to raczej jakieś brązowe paprochy idą, a czesem trochę krewy ... ale czasem przez prawie cały dzień nic, a czasem po karmieniu znów suto

Ja jeszcze krwawię ale już słabo i jakby "rozcieńczone". A szwy mi jeszcze nie wyszły a te na zewnątrz to nie wiem bo nic tam nie czuję a położna na wizycie obcięła tą zwisającą nitkę i teraz nie wiem czy jeszcze są czy nie. A seksiku chce mi się już strasznie!!! Na razie się przytulamy ale już nie mogę się doczekać:tak:. Zostały nam jeszcze 4 tygodnie i zastanawiam się czy wytrzymamy tyle.;-)

hmm no wlasnie a ja nie wiem jak to jest z tymi moimi szwami po cc, na brzegach zostaly obciete, zostalo tylko to co w srodku i ma sie rozpuscic, bo w sumie ja zadnych nitek nie widze, tylko czuje pod palcami takie zgrubienie i jakbym miala mniej czucia tam gdzie jest szycie :szok::szok: Abeja tez tak masz?

reklama
Do góry