reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Dziewczyny jeszcze czerwiec sie nie skonczy a juz tyle rozpakowanych mam :) lizzy a te nerki to.on ci na usg sprawdza czy robisz jakies badania?
Fazerka na pewno stres jest ale moze nie bedzie tak zle i szybko.pojdzie albo bierz tygrysa do lozka i spróbujcie tym sposobem :)

reklama
Aaaaa w srode ide na wywolanie.... osz kur.... alez sie boje i mam stresa.... luzy ok 2cm mlody ciut nizej ale jeszcze dość wysoko, za to lozysko bardzo sie postarzalo przez te 4 dni i lekarz mowi zeby juz nie czekac tym bardziej ze młody jest duzy...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
no to będę trzymać kciuki, zwłaszcza,że wiem co to oxy ..:(

Ilona2701 na 11.07 tez masz? U mnie mlody o trzy tygodnie wiekszy stad to wywolanie, tym bardziej ze lozysko juz w kiepskim stanie, a do terminu 14dni zostalo..

Julka ten sposob nie dla mnie[emoji14]
Flammie tak jak myslalam ze lekarz czeka do 38tc z podjęciem decyzji i sie nie mylilam..

Dziekuje za trzymanie kciukow... baaaaardzo sie przydadza!!!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lizzy, to daj koniecznie znać w czwartek jaka decyzja urologa.

fazerkamm o kurczę ale zaskoczenie! Jakby co to masz znieczulenie? Dobrze kojarzę że u Ciebie trzeba zapłacić? Jeśli będzie oxy to może lepiej weź - ja bym tak zrobiła. Będziemy tu wszystkie trzymać kciuki za Ciebie!

Do góry