reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
My po wizycie.
Szyjka długa, ujście zamknięte, wody i łożysko ok. Póki co Dzidziek nie planuje wychodzić i wizyta za 2tygodnie. Lekarz twierdzi, że małe szanse, że do tego czasu urodzę. Wręcz prawie niemożliwe.
Mały waży ok. 3Kg, prawie kilo w 3tygodnie! Mam nadzieję, że trochę z tym przystopuje, bo jak tak dalej pójdzie, a jeszcze przenoszę to będzie ponad 4kg :p
Nerki natomiast fatalnie wg niego, dobrze, że mam w tym tygodniu urologa, bo by mnie do szpitala wysłał...

Fazerkamm nie bój się, dasz radę! Już niedługo mały będzie z Tobą! :-) a słyszałam że nie wywołują tylko oxy, podają też jakieś czopki, a zaczynają od masażu szyjki, a może do tego czasu samo się coś ruszy :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaa w srode ide na wywolanie.... osz kur.... alez sie boje i mam stresa.... luzy ok 2cm mlody ciut nizej ale jeszcze dość wysoko, za to lozysko bardzo sie postarzalo przez te 4 dni i lekarz mowi zeby juz nie czekac tym bardziej ze młody jest duzy...
Fazerka już?? Z tego co pamiętam to mamy ten sam termin porodu a u mnie się jeszcze kompletnie nic nie dzieje :) w sumie lepiej teraz niż Młody miałby być jeszcze większy. Dasz radę! Będziemy trzymać kciuki :) ja mam ostatnią wizytę dopiero w piątek a już się nie mogę doczekać :)

Do góry