w moim szpitalu znieczulenie przy oxy to..dobre słowo i masażLizzy, to daj koniecznie znać w czwartek jaka decyzja urologa.
fazerkamm o kurczę ale zaskoczenie! Jakby co to masz znieczulenie? Dobrze kojarzę że u Ciebie trzeba zapłacić? Jeśli będzie oxy to może lepiej weź - ja bym tak zrobiła. Będziemy tu wszystkie trzymać kciuki za Ciebie!
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Fazer - jak poród będą wywoływać to pewnie oxy. Dołóż jeszcze zzo; jak jest taka możliwość, a źle wspominasz pierwszy poród to chyba jednak warto....Trzymam kciuki!!
Ja bym nie chciała tak sztucznie wywoływać gdy jeszcze tyle do terminu.... Choć biorę tez taka opcję pod uwagę....
Ja bym nie chciała tak sztucznie wywoływać gdy jeszcze tyle do terminu.... Choć biorę tez taka opcję pod uwagę....
fazerkamm
Fanka BB :)
Kamejka tak tak u mnie jest znieczulenie na zadanie, 200e ale lekarz od razu mi dzis powiedział ze anestezjolog bedzie czekal w gotowości na moj znak, mowil mo ze dla niego to najlpiej jest jak kobieta rodzi naturalnie ze znieczuleniem
Przy pierwszym miałam znieczulenie ale albo zle wykonane albo za mala dawka bo i tak mnie wszystko bolalo wiec tak czy siak boje sie bolu (innego lekarza prowadzącego mialam)
Kkasiulka znieczulenie wezme choc ja i tak mam wrażenie ze będzie boleć tak jak przy pierwszym mi zostało dwa tygodnie do terminu ale maly duzy i lozysko się zaczęło "sypac" lekarz nie chce ryzykowac.. mowil mi dzis ze dla niego najwazniejsze jest bezpieczeństwo matki i dziecka i choc będzie wywolywal to postara sie zrobic zeby to bylo jak najbardziej naturalnie, ze chce tylko rozkrecic porod a później zeby samo się toczylo i mówi że jest opcja ze dopiero w czwartek urodze... chox ja wierzę (chce wierzyx w to) ze akcja potoczy sie szybko i po poludniu w srode bede tulic Matiego... ehhsss te dwie nocki na bank mam z glowy... :/
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy pierwszym miałam znieczulenie ale albo zle wykonane albo za mala dawka bo i tak mnie wszystko bolalo wiec tak czy siak boje sie bolu (innego lekarza prowadzącego mialam)
Kkasiulka znieczulenie wezme choc ja i tak mam wrażenie ze będzie boleć tak jak przy pierwszym mi zostało dwa tygodnie do terminu ale maly duzy i lozysko się zaczęło "sypac" lekarz nie chce ryzykowac.. mowil mi dzis ze dla niego najwazniejsze jest bezpieczeństwo matki i dziecka i choc będzie wywolywal to postara sie zrobic zeby to bylo jak najbardziej naturalnie, ze chce tylko rozkrecic porod a później zeby samo się toczylo i mówi że jest opcja ze dopiero w czwartek urodze... chox ja wierzę (chce wierzyx w to) ze akcja potoczy sie szybko i po poludniu w srode bede tulic Matiego... ehhsss te dwie nocki na bank mam z glowy... :/
fazerkamm
Hehe najlepszy i tak jest moj tarzan... chlop wydaje by sie byc na luzie... jeszcze sie Go pytam w samochodzie jak wracalismy "i co jestes dalej haj lajf" On na to ze pewnie ze jest... po jakis 15min pyta sie mnie "a to whisky co mowilas ze jest promocja w sklepie to w ktorym jest"
Hehehe to sie Go pytam po co mu a On na to ze nie wie co Go czeka i musi być przygotowany na wszystko[emoji14]taki twardziel z Niego[emoji14]
Hehehe to sie Go pytam po co mu a On na to ze nie wie co Go czeka i musi być przygotowany na wszystko[emoji14]taki twardziel z Niego[emoji14]
Kaskaw
3razy?! W takim upale?! Chyba bym się wykonczyla :-) nic nie da raz lub dwa razy?Fazerka, podobno Tarzan 3 razy dziennie daje efekty po kilku dniach[emoji14]na pewno nie spróbujecie?
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Lizzy_ to juz za pozno, nie zdarze.. mojego tarzana nie namowie odkad dowiedzial sie ze mam luzy :/
Ja to pod klime musialabym tarzana zaciagnac i sie "tarzanowac" wsrod zabawek[emoji14](klima w dziecięcym pokoiku jest) hehehe
Jeszcze raz wszystkim Wam dziekuje za mile slowo i za trzymanie kciukow teraz widze jakie to jest wazne.. podnosi na duchu..
Ja to pod klime musialabym tarzana zaciagnac i sie "tarzanowac" wsrod zabawek[emoji14](klima w dziecięcym pokoiku jest) hehehe
Jeszcze raz wszystkim Wam dziekuje za mile slowo i za trzymanie kciukow teraz widze jakie to jest wazne.. podnosi na duchu..
Lizzy_
Położna nam mówiła, że rano i wieczorem, a jak już termin i nic to w południe jeszcze doświadczeń jeszcze w tym trmacie nie mam, ale, że Młody się zakneblował mega, to pewnie niebawem spróbujemy3razy?! W takim upale?! Chyba bym się wykonczyla :-) nic nie da raz lub dwa razy?
reklama
Kaskaw
Zacznij już teraz od małej ilości bo 3 razy to byłoby ciężko logistyczniePołożna nam mówiła, że rano i wieczorem, a jak już termin i nic to w południe jeszcze[emoji14]doświadczeń jeszcze w tym trmacie nie mam, ale, że Młody się zakneblował mega, to pewnie niebawem spróbujemy
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom