reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Moj gin to samo mowi ze najlepiej by było juz rodzic bo dziecko duze a i w 9 miesiąc juz weszlam... tez sie Lobuz nie pcha na świat! Zdecydowanie naszym dzieciaczkom dobrze w brzuchach ze wyjsc nie chca. Za tydzień ide znow do gina i wtedy powiedzial ze będziemy rozmawiac o wywolywaniu w razie "w".

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj gin to samo mowi ze najlepiej by było juz rodzic bo dziecko duze a i w 9 miesiąc juz weszlam... tez sie Lobuz nie pcha na świat! Zdecydowanie naszym dzieciaczkom dobrze w brzuchach ze wyjsc nie chca. Za tydzień ide znow do gina i wtedy powiedzial ze będziemy rozmawiac o wywolywaniu w razie "w".

Ja w poniedzialek ide na ktg a 30 jak nie urodze to ide do szpitala i dowiem sie co beda robic.

Dziewuszki i ja dzis po wizycie. Mateuszek jak narazie nigdzie się nie wybiera, a wazy juz 3600g.. masakra :( juz czuje w kościach ze to będzie ciezszy porod niz z Maksiem.. Maks urodzil sie 3670g w 39tc2d a Mateuszek juz praktycznie tyle ma a jestem w 36tc5d.. za tydzien znow wizyta, jak dalej nic sie nie będzie dzialo to chyba bedziemy wywolywac porod bo ja cc bardzo nie chce... z dwoja zlego wole wywolywany porod :( masakra...

To olbrzym sie zapowiada. A ja sie bałam że moje duże. Będzie dobrze. Szybciej urodzisz☺

My już po wizycie.
Córcia waży 3150gr, wszelkie wymiary adekwatne tj 37tc, poza nogami oczywiście, tu mamy 39tc:)
No i szyjka skrócona, miękka, luźno przepuszcza palec, więc się ruszyło i te bóle to własnie to. I git, niech się dzieje, bo chcę już rodzić:)
Za tydzień ktg, potem 30.06 ktg i 1.07 wizyta, ale mam nadzieję, że się wykluje do tego czasu.
Łożysko 2 klasa, wody ok.
Także koniec oszczędzania, chodzimy, sprzątamy i rodzimy;)

Fazerka, na taki upał ma się pchać?;( dobrze mu u mamusi :) ale rozumiem co czujesz...

Nieufna, no to super! Długonoga lasencja będzie ;) będziesz miała tłumy adoratorów za kilkanaście lat;)

My już po wizycie.
Córcia waży 3150gr, wszelkie wymiary adekwatne tj 37tc, poza nogami oczywiście, tu mamy 39tc:)
No i szyjka skrócona, miękka, luźno przepuszcza palec, więc się ruszyło i te bóle to własnie to. I git, niech się dzieje, bo chcę już rodzić:)
Za tydzień ktg, potem 30.06 ktg i 1.07 wizyta, ale mam nadzieję, że się wykluje do tego czasu.

Gratuluję. Czekamy aż napiszesz że te długie nogi są już z Tobą.

reklama
My już po wizycie.

Bedzie modeleczka ;))

U mnie tylko glowa 2 tyg do przodu, wagowo byl 2100 w 33 tyg, takze olbrzyma raczej miec nie bede :) teraz juz zadnego usg nie bedzie :(

Z cora w dniu porodu powiedzieli ze bedzie malusia maksymalnie 2900 a urodziła sie 3550 :)

Do góry