reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Moj gin to samo mowi ze najlepiej by było juz rodzic bo dziecko duze a i w 9 miesiąc juz weszlam... tez sie Lobuz nie pcha na świat! Zdecydowanie naszym dzieciaczkom dobrze w brzuchach ze wyjsc nie chca. Za tydzień ide znow do gina i wtedy powiedzial ze będziemy rozmawiac o wywolywaniu w razie "w".

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj gin to samo mowi ze najlepiej by było juz rodzic bo dziecko duze a i w 9 miesiąc juz weszlam... tez sie Lobuz nie pcha na świat! Zdecydowanie naszym dzieciaczkom dobrze w brzuchach ze wyjsc nie chca. Za tydzień ide znow do gina i wtedy powiedzial ze będziemy rozmawiac o wywolywaniu w razie "w".

Ja w poniedzialek ide na ktg a 30 jak nie urodze to ide do szpitala i dowiem sie co beda robic.

Dziewuszki i ja dzis po wizycie. Mateuszek jak narazie nigdzie się nie wybiera, a wazy juz 3600g.. masakra :( juz czuje w kościach ze to będzie ciezszy porod niz z Maksiem.. Maks urodzil sie 3670g w 39tc2d a Mateuszek juz praktycznie tyle ma a jestem w 36tc5d.. za tydzien znow wizyta, jak dalej nic sie nie będzie dzialo to chyba bedziemy wywolywac porod bo ja cc bardzo nie chce... z dwoja zlego wole wywolywany porod :( masakra...

To olbrzym sie zapowiada. A ja sie bałam że moje duże. Będzie dobrze. Szybciej urodzisz☺

My już po wizycie.
Córcia waży 3150gr, wszelkie wymiary adekwatne tj 37tc, poza nogami oczywiście, tu mamy 39tc:)
No i szyjka skrócona, miękka, luźno przepuszcza palec, więc się ruszyło i te bóle to własnie to. I git, niech się dzieje, bo chcę już rodzić:)
Za tydzień ktg, potem 30.06 ktg i 1.07 wizyta, ale mam nadzieję, że się wykluje do tego czasu.
Łożysko 2 klasa, wody ok.
Także koniec oszczędzania, chodzimy, sprzątamy i rodzimy;)

Fazerka, na taki upał ma się pchać?;( dobrze mu u mamusi :) ale rozumiem co czujesz...

Nieufna, no to super! Długonoga lasencja będzie ;) będziesz miała tłumy adoratorów za kilkanaście lat;)

My już po wizycie.
Córcia waży 3150gr, wszelkie wymiary adekwatne tj 37tc, poza nogami oczywiście, tu mamy 39tc:)
No i szyjka skrócona, miękka, luźno przepuszcza palec, więc się ruszyło i te bóle to własnie to. I git, niech się dzieje, bo chcę już rodzić:)
Za tydzień ktg, potem 30.06 ktg i 1.07 wizyta, ale mam nadzieję, że się wykluje do tego czasu.

Gratuluję. Czekamy aż napiszesz że te długie nogi są już z Tobą.

reklama
My już po wizycie.

Bedzie modeleczka ;))

U mnie tylko glowa 2 tyg do przodu, wagowo byl 2100 w 33 tyg, takze olbrzyma raczej miec nie bede :) teraz juz zadnego usg nie bedzie :(

Z cora w dniu porodu powiedzieli ze bedzie malusia maksymalnie 2900 a urodziła sie 3550 :)

Do góry