reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Gwiazda oczywiście ze nie zapomialam :)
Tłumacze caly czas do brzucha ale On uparty jest z tego co widze bo tak jak mialam przepowiadajace tak teraz od kilku dni znow cisza... lekarz kazal mi duzo chodzic ale kuzwa jak chodzić w taka pogode? O 8 rano bylo juz 32 stopnie... przecież ba spacery o 6 rano nie bede chodzic...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dziecko w 37t i 1d miało na jednym usg 2800g a na drugim 2950g więc chyba źle nie jest. Przepływy w normie łożysko 2 stopnia. Tylko nie chcieli potwierdzić czy dalej to dziewczynka:(

Dziewuszki i ja dzis po wizycie. Mateuszek jak narazie nigdzie się nie wybiera, a wazy juz 3600g.. masakra :( juz czuje w kościach ze to będzie ciezszy porod niz z Maksiem.. Maks urodzil sie 3670g w 39tc2d a Mateuszek juz praktycznie tyle ma a jestem w 36tc5d.. za tydzien znow wizyta, jak dalej nic sie nie będzie dzialo to chyba bedziemy wywolywac porod bo ja cc bardzo nie chce... z dwoja zlego wole wywolywany porod :( masakra...

No to szykuja nam sie dwa wielkoludy :)

reklama
Sylwus dokladnie... od razu Ciebie mialam w glowie jak mi lekarz powiedzial wage Matiego...

Kurka oby sie udalo sn urodzic..

Najlepiej by bylo juz urodzic tak mi lekarz mowil jak zbadal mala i mowi 4,4kg a tu diablica nie chce wyjsc a od wczoraj zle sie czuje. U mnie powiedzial ze jak cos mam juz trzymac i cc bo nie ma co ryzykowac ale ciekawe co powiedza w szpitalu jak cos pojde w dniu terminu sie dowiedziec co mi powiedza. A moze da ci sie jakos wywolac porod mi sie nie udalo ;/ bo wg mojego lekarza dziecko z taka waga to juz donoszone i mozna rodzic.

Do góry