reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
super!
Truskawka gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
Gratuluję udanych wizyt wszystkim.
Julka świetne zdjęcie
Ja mam AFI 15 i łożysko też 2 stopnia. Moje AFI jak najbardziej w normie a leżały na sali ze mną dwie dziewczyny z AFI 21 i 22 i do obserwacji mają.
Fajny termin jesteśmy w tym samym tyg dokładnie ale mi gin sam wyznaczył termin na 28.06 no chyba że Mały się pospieszy .
Gratuluję udanych wizyt wszystkim.
Julka świetne zdjęcie
Lekarz psał w swojej karcie AFI = 16, łozysko 2 stopień
Ja mam AFI 15 i łożysko też 2 stopnia. Moje AFI jak najbardziej w normie a leżały na sali ze mną dwie dziewczyny z AFI 21 i 22 i do obserwacji mają.
Tak sama. Zdziwiłam się trochę że nie było problemu bo tak sobie strzeliłam i powiedziałam lekarce że fajnie by było w dzień ojca wtedy będzie 38 tc i 4 dni.
Fajny termin jesteśmy w tym samym tyg dokładnie ale mi gin sam wyznaczył termin na 28.06 no chyba że Mały się pospieszy .
madziolina_p
Fanka BB :)
A ja dzis bylam na wizycie, Mala o ok tydzien starsza, percentyl czy jakos tak 60 i ma podobno wlosow sporo hehe
Waga na dzis troche ponad 2600gram i wszystko ok.
Ja mam niedokrwistosc i dostalam zelazo eh
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje z udanej wizytyA ja dzis bylam na wizycie, Mala o ok tydzien starsza, percentyl czy jakos tak 60 i ma podobno wlosow sporo hehe
Super zdjęcie.Ja ostatnio też ku mojemu zdziwieniu na zdjęciu obok buzi zobaczyłam nóżkę zamiast rączki. Akrobaci.Z mojej awaryjnej wizyty.. i to czym sie drapie po czole to nie jest raczka tylko nozka
reklama
Gratuluje udanych wizyt! moja niestety nie była udana.
Dziś miałam wizytę, ponieważ mało miałam tydzień temu wód. Piłam jak kazano 2,5l dziennie. Przyznam szczerze, że liczyłam na wzrost a tu z 7 spadło na 5.4. Mam wizytę jeszcze za tydzień. Moja lekarka nie wspomniała o szpitalu, ale jak za tydzień mi spadną na 3 to chyba sama ją poproszę albo pojadę do szpitala. Na 100% nie dotrwam z takimi wodami do 8.07 jak dziś jest 15.06. Mała waży 2740g, ale gin mówiła że jest malutka i trzeba brać poprawkę to ma pewnie z 2500.
Zaczynam się stresować czy wszystko ok...wiem już teraz, że sama nie urodzę tzn. bez wywołania.
Dziś miałam wizytę, ponieważ mało miałam tydzień temu wód. Piłam jak kazano 2,5l dziennie. Przyznam szczerze, że liczyłam na wzrost a tu z 7 spadło na 5.4. Mam wizytę jeszcze za tydzień. Moja lekarka nie wspomniała o szpitalu, ale jak za tydzień mi spadną na 3 to chyba sama ją poproszę albo pojadę do szpitala. Na 100% nie dotrwam z takimi wodami do 8.07 jak dziś jest 15.06. Mała waży 2740g, ale gin mówiła że jest malutka i trzeba brać poprawkę to ma pewnie z 2500.
Zaczynam się stresować czy wszystko ok...wiem już teraz, że sama nie urodzę tzn. bez wywołania.