reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Agula spokojnie. Za tydzień masz wizytre? Jak bedzie sie cos dzialo niepokojacego to napewno lekarka bedzie reagowac. A twoja malutka wcale malo nie wazy :) raczej tak normalnie jak na ten tydzien. Pozatym za chwile wejdziesz w 37 tydzien i mala bedzie donoszona. Glowa do gory

reklama
Gratuluje udanych wizyt! :) moja niestety nie była udana.

Dziś miałam wizytę, ponieważ mało miałam tydzień temu wód. Piłam jak kazano 2,5l dziennie. Przyznam szczerze, że liczyłam na wzrost a tu z 7 spadło na 5.4. Mam wizytę jeszcze za tydzień. Moja lekarka nie wspomniała o szpitalu, ale jak za tydzień mi spadną na 3 to chyba sama ją poproszę albo pojadę do szpitala. Na 100% nie dotrwam z takimi wodami do 8.07 jak dziś jest 15.06. Mała waży 2740g, ale gin mówiła że jest malutka i trzeba brać poprawkę to ma pewnie z 2500.
Zaczynam się stresować czy wszystko ok...wiem już teraz, że sama nie urodzę tzn. bez wywołania.

:(
Agula jeszcze jestes w normie a wody pod koniec ubywają. Ja bym powiedziała, że mała taka w normie a tak w ogóle to mi się nawet bardziej podobają drobniejsze dziewczynki:) Poza tym rzeczywiście Ty juz prawie terminowa a przez tydzień to jeszcze może się sporo wydarzyć więc nie bądz taka pewna tego wywoływania:)

Agula trzymam kciuki żeby wszystko u Was było dobrze. Chciałabym powiedzieć nie zamawiaj się na zapas ale wiem jak to jest... Musi być dobrze!

Dzięki Dziewczyny! Pytałam o te wody dlaczego tak opadają, ale wiecie jak to jest...usłyszałam, że coś musi już nie pracować ok i nie jest wydolne, ale CO to już się nie dowiedziałam. Nie wysłała do szpitala bo norma jest do 5 a ja mam 5.4 to przypuszczam, że zobaczy za tydzień co się dzieje. Jedyny plus to wyniki, które mam ok, zapisała żelazo ale mówiła, że hemoglobina 10.8 to jeszcze nie taka tragedia. Mocz mam super :D

aaa i malutka w tydzień przybrała 100g :) to faktycznie maluch..licząc do terminu po 100g to do 3kg dobije :D

reklama
Do góry