reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
hej. ja miałam wizytę w piątek - skończony 35 tydzień - waga synka 2,5kg, wszystkie parametry (łożysko, wody płodowe, szyjka) w porządku. Niestety uparciuch nie chce się ob kręcić i nadal siedzi głową do góry, w związku z tym mam wyznaczony termin cesarki na 7 lipca. oj jak ten czas leci :-)
U mnie młoda też głową do góry. Cesarka 23 czerwca [emoji6]

Iwonaimaja, Flammie - dziękuję :)
Olciaisynuś - gratuluję dobrych wieści!

My już też po wizycie. W zasadzie wszystko ok, tylko znowu dał skierowanie na echo serca, nic ponoć nie widzi złego, ale żeby mnie tamten po 35 tygodniu zobaczył, a w szczególności jakieś rozgałęzienia, które wychodząc troszkę inaczej nie są wadą, a urodą, ale żeby spojrzał.

A tak poza tym to ok. GBS z pochwy wynik ujemny, dziś pobrał z odbytu, nie wiem dlaczego nie za jednym razem. Waga Młodej 2542g, mówił, że granica błędu i może być nawet do 2800. Wszystkie parametry ok. Głowa w dół, tym razem mówił, że da skierowanie na cc, wody w normie, nie wiem jakie AFI, bo nie podał. Mam zrobić krew, mocz i 30.06. do niego. Na pytanie o zależność małego brzucha od wielkości dziecka powiedział, że to bzdura! I chyba wsio. Aaa, u niego na wadze 2 kg więcej :eek: Czyli już niby 17:oo: No, ale to w ciuchach i butach, ale waga moja i tak urosła:wściekła/y:
A w domu ważyłam kg mniej...
Buźka:)

Iwonaimaja, Flammie - dziękuję :)
Olciaisynuś - gratuluję dobrych wieści!

My już też po wizycie. W zasadzie wszystko ok, tylko znowu dał skierowanie na echo serca, nic ponoć nie widzi złego, ale żeby mnie tamten po 35 tygodniu zobaczył, a w szczególności jakieś rozgałęzienia, które wychodząc troszkę inaczej nie są wadą, a urodą, ale żeby spojrzał.

A tak poza tym to ok. GBS z pochwy wynik ujemny, dziś pobrał z odbytu, nie wiem dlaczego nie za jednym razem. Waga Młodej 2542g, mówił, że granica błędu i może być nawet do 2800. Wszystkie parametry ok. Głowa w dół, tym razem mówił, że da skierowanie na cc, wody w normie, nie wiem jakie AFI, bo nie podał. Mam zrobić krew, mocz i 30.06. do niego. Na pytanie o zależność małego brzucha od wielkości dziecka powiedział, że to bzdura! I chyba wsio. Aaa, u niego na wadze 2 kg więcej :eek: Czyli już niby 17:oo: No, ale to w ciuchach i butach, ale waga moja i tak urosła:wściekła/y:
A w domu ważyłam kg mniej...
Buźka:)

Gratuluję wizyty. Olcia Tobie również.

Lila oby to tylko była uroda serduszka.

Olcia to 7 lipca będziemy kciuki trzymac za Was :)

Flammie za Was tez będziemy trzymac kciuki 7 lipca :)

Aga30+ sama sobie wybralas termin cc? Alez maz będzie miał prezent na dzien ojca :D

Lila na pewnk wsio ok jest z serduchem, pewnie dla pewnosci wyslal Cie do innego lekarza ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia to 7 lipca będziemy kciuki trzymac za Was :)

Flammie za Was tez będziemy trzymac kciuki 7 lipca :)

Aga30+ sama sobie wybralas termin cc? Alez maz będzie miał prezent na dzien ojca :D

Lila na pewnk wsio ok jest z serduchem, pewnie dla pewnosci wyslal Cie do innego lekarza ;)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak sama. Zdziwiłam się trochę że nie było problemu bo tak sobie strzeliłam i powiedziałam lekarce że fajnie by było w dzień ojca wtedy będzie 38 tc i 4 dni.

reklama
Do góry