reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Madziolina, u mnie też starsza o tydzień :) Cieszę się, że wsio ok!
Julka, świetne to zdjęcie :D
Agula, główka do góry, jutro zaczynasz 37 tydzień. Trzeba być dobrej myśli! Ale z pomiarów wychodzi 2740g?? To może akurat tyle ma i już. I to spoko waga :) Będzie dobrze!!!
Aga, zdrówka!!!!!!!!!!!!
Sylwia, sporo!! Ty już 38 tydzień. Możesz rodzić :)

Sylwia pierwsze co pomyślałam przy takiej wadze to że się rozerwiesz.. Nie obraz się na mnie.. Może będzie mniej..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja się na nic nie obrażam chciała bym już rodzic ale cisza a brzuch mam tak okropny ze wam już nie pokaże . Boję się porodu sn ze będzie masakra na dole ;(

No co ty mówisz, na pewno nie jest okropny..
Ale jak się potwierdzi że dzidzia taka duża to może zrobią cesarke..
A jak nie to Ty już w terminie to weź ze mnie przykład i myj okna, może coś ruszy..

No co ty mówisz, na pewno nie jest okropny..
Ale jak się potwierdzi że dzidzia taka duża to może zrobią cesarke..
A jak nie to Ty już w terminie to weź ze mnie przykład i myj okna, może coś ruszy..

U mnie zupa nic nie rusZa ja cały czas w stanie aktywności zakupy dźwignie toreb mycie podłogi na czworaka okna my te i zupa szyjka dalej 4 cm :/

'Mała waży 4400 G słabo mi.
OMG. :errr: dla dzidzi dobrze, gorzej dla ciebie

Ja już po wizycie. Pessar trzyma. Mała waży 3100. Jestem w 37 tc. Bardzo się dzisiaj wierciła. Nie przekręciła się więc zostaje cc. Ja mam dzisiaj biegunkę niestety grypa żołądkowa panuje u nas. Przepisała mi odrazu lekarstwa. Jutro mam ktg w szpitalu.
To ile do cc Ci zostało?

U mnie zupa nic nie rusZa ja cały czas w stanie aktywności zakupy dźwignie toreb mycie podłogi na czworaka okna my te i zupa szyjka dalej 4 cm :/
A Tarzana odwiedzasz?

reklama
Do góry