reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Sylwia no wynik konkretny alemoze sie okazac jednak mniej. A ty będziesz miec cc czy rodzisz sn?
Lila
Fanka BB :)
Madziolina, u mnie też starsza o tydzień Cieszę się, że wsio ok!
Julka, świetne to zdjęcie
Agula, główka do góry, jutro zaczynasz 37 tydzień. Trzeba być dobrej myśli! Ale z pomiarów wychodzi 2740g?? To może akurat tyle ma i już. I to spoko waga Będzie dobrze!!!
Aga, zdrówka!!!!!!!!!!!!
Sylwia, sporo!! Ty już 38 tydzień. Możesz rodzić
Julka, świetne to zdjęcie
Agula, główka do góry, jutro zaczynasz 37 tydzień. Trzeba być dobrej myśli! Ale z pomiarów wychodzi 2740g?? To może akurat tyle ma i już. I to spoko waga Będzie dobrze!!!
Aga, zdrówka!!!!!!!!!!!!
Sylwia, sporo!! Ty już 38 tydzień. Możesz rodzić
Kaskaw
Sylwia pierwsze co pomyślałam przy takiej wadze to że się rozerwiesz.. Nie obraz się na mnie.. Może będzie mniej..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja się na nic nie obrażam chciała bym już rodzic ale cisza a brzuch mam tak okropny ze wam już nie pokaże . Boję się porodu sn ze będzie masakra na dole ;(Sylwia pierwsze co pomyślałam przy takiej wadze to że się rozerwiesz.. Nie obraz się na mnie.. Może będzie mniej..
Kaskaw
No co ty mówisz, na pewno nie jest okropny..
Ale jak się potwierdzi że dzidzia taka duża to może zrobią cesarke..
A jak nie to Ty już w terminie to weź ze mnie przykład i myj okna, może coś ruszy..
A jak nie to Ty już w terminie to weź ze mnie przykład i myj okna, może coś ruszy..
U mnie zupa nic nie rusZa ja cały czas w stanie aktywności zakupy dźwignie toreb mycie podłogi na czworaka okna my te i zupa szyjka dalej 4 cm :/No co ty mówisz, na pewno nie jest okropny..
Needi
OMG. dla dzidzi dobrze, gorzej dla ciebie'Mała waży 4400 G słabo mi.
To ile do cc Ci zostało?Ja już po wizycie. Pessar trzyma. Mała waży 3100. Jestem w 37 tc. Bardzo się dzisiaj wierciła. Nie przekręciła się więc zostaje cc. Ja mam dzisiaj biegunkę niestety grypa żołądkowa panuje u nas. Przepisała mi odrazu lekarstwa. Jutro mam ktg w szpitalu.
A Tarzana odwiedzasz?U mnie zupa nic nie rusZa ja cały czas w stanie aktywności zakupy dźwignie toreb mycie podłogi na czworaka okna my te i zupa szyjka dalej 4 cm :/
reklama
DLa małej ok dla mnie masakra nue odwiedzam Tarzana brak ochoty na niego :/OMG. dla dzidzi dobrze, gorzej dla ciebie
To ile do cc Ci zostało?
A Tarzana odwiedzasz?