reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Dla przypomnienia, jakieś 3tyg temu byłam na ip z powodu bólu, okazało się, że macica naciska na nerkę i przez to jest w nerce zator. Miałam dużo pić i liczyli, że przejdzie, ale niestety nie jest dobrze. Ciągle ten zator jest. Podobno nie jest to niebezpieczne dla dziecka, ale dla mnie już bardzo... pomijam fakt, że boli jak nie wiem :(
ja mialam wodonercze prawej nerki dla dziecka to nie jest niebezpieczne ale dla nas chodzi o to ze jak sie za malo sika to boli albo mocz sie calkiem zatrzymuje ale trzeba wierzyć ze bedzie ok ja dalam rade z tym przetrwac od marca do wrzesnia. 6lat temu

reklama
ja mialam wodonercze prawej nerki dla dziecka to nie jest niebezpieczne ale dla nas chodzi o to ze jak sie za malo sika to boli albo mocz sie calkiem zatrzymuje ale trzeba wierzyć ze bedzie ok ja dalam rade z tym przetrwac od marca do wrzesnia. 6lat temu
Też w ciąży? A potem samo Ci przeszło?

Ja już po wizycie. Mała się nie odwróciła i waży 2800. Cesarka wstępnie 23 w dzień ojca [emoji5] tak ja wybrałam jutro mam przypomnieć jej smsem termin cc. Chciała wcześniej mi dać termin. Szczerze powiem że dziwnie się czuję z myślą że to ja dyktuje kiedy ma przyjść na świat a nie natura. Szkoda mi dziecka bo tam mu dobrze i zawsze to ono dyktowało kiedy już ma dość brzucha. Eh widzę że masło maślane wyszło z tego mojego postu. [emoji57]

Mamy ten sam termin wg OM a też będę miała cc ale 28.06 -bedziesz pierwsza:)
Ja sobie sama nie wybralam terminu ale w sumie mi pasuje...chyba że synus będzie miał inne plany :biggrin2:

Dzięki za informację, pocieszyłaś mnie baaardzo! Mam nadzieję, że przetrwam te 1,5 miesiąca, a potem wszystko się unormuje :)
Napewno bedzie dobrze zobaczysz ja wtedy duzo przeszlam roznych chorob a nic nie wrocilo a naprawde bylam bliska "smierci" wiec napewno bedzie dobrze i ciesze sie ze czujesz sie lepiej dzieki tej informacji :)

ciesze sie ze czujesz sie lepiej dzieki tej informacji :)
No wiesz, lekarz mi powiedział wczoraj, że miał jedną pacjentkę, która w ciąży to miała i ją operowali czy wszczepiali coś, tyle, że na wcześniejszym etapie ciąży była i miała bardziej zaawansowany stan... więc lekko się przestraszyłam, ale dzięki Tobie wierzę, że będzie dobrze i bez tego :)

tak wsadzaja taki cewnik wewnetrzny zeby nerka lepiej pracowala ja mialam zalozony w 26 tc i powiem nic milego i przez co gorzej oddawalam mocz a czasami nawet nic nie moglam zrobic i dostawalam zastrzyki zeby opróżnić pecherz. przez co mialam zakazenie drog wewnetrznych i jakas bakterie ;/ mialo pomoc a zaszkodzilo ale wazne ze po porodzie bylo duzo lepiej

O kurde... to nieźle... :( mi już chyba nie zdążą zrobić, bo wizytę mam na koniec czerwca, to już będzie 37tc skończony, więc nie sądzę by na sam koniec to robili...

reklama
Do góry