ja mialam wodonercze prawej nerki dla dziecka to nie jest niebezpieczne ale dla nas chodzi o to ze jak sie za malo sika to boli albo mocz sie calkiem zatrzymuje ale trzeba wierzyć ze bedzie ok ja dalam rade z tym przetrwac od marca do wrzesnia. 6lat temuDla przypomnienia, jakieś 3tyg temu byłam na ip z powodu bólu, okazało się, że macica naciska na nerkę i przez to jest w nerce zator. Miałam dużo pić i liczyli, że przejdzie, ale niestety nie jest dobrze. Ciągle ten zator jest. Podobno nie jest to niebezpieczne dla dziecka, ale dla mnie już bardzo... pomijam fakt, że boli jak nie wiem
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Też w ciąży? A potem samo Ci przeszło?ja mialam wodonercze prawej nerki dla dziecka to nie jest niebezpieczne ale dla nas chodzi o to ze jak sie za malo sika to boli albo mocz sie calkiem zatrzymuje ale trzeba wierzyć ze bedzie ok ja dalam rade z tym przetrwac od marca do wrzesnia. 6lat temu
Ja już po wizycie. Mała się nie odwróciła i waży 2800. Cesarka wstępnie 23 w dzień ojca [emoji5] tak ja wybrałam jutro mam przypomnieć jej smsem termin cc. Chciała wcześniej mi dać termin. Szczerze powiem że dziwnie się czuję z myślą że to ja dyktuje kiedy ma przyjść na świat a nie natura. Szkoda mi dziecka bo tam mu dobrze i zawsze to ono dyktowało kiedy już ma dość brzucha. Eh widzę że masło maślane wyszło z tego mojego postu. [emoji57]
Mamy ten sam termin wg OM a też będę miała cc ale 28.06 -bedziesz pierwsza
Ja sobie sama nie wybralam terminu ale w sumie mi pasuje...chyba że synus będzie miał inne plany
tak w ciazy niestety samo przeszlo bo dziecko juz nie ugniataloTeż w ciąży? A potem samo Ci przeszło?
Lizzy_
Dzięki za informację, pocieszyłaś mnie baaardzo! Mam nadzieję, że przetrwam te 1,5 miesiąca, a potem wszystko się unormujetak w ciazy niestety samo przeszlo bo dziecko juz nie ugniatalo
Napewno bedzie dobrze zobaczysz ja wtedy duzo przeszlam roznych chorob a nic nie wrocilo a naprawde bylam bliska "smierci" wiec napewno bedzie dobrze i ciesze sie ze czujesz sie lepiej dzieki tej informacjiDzięki za informację, pocieszyłaś mnie baaardzo! Mam nadzieję, że przetrwam te 1,5 miesiąca, a potem wszystko się unormuje
Lizzy_
No wiesz, lekarz mi powiedział wczoraj, że miał jedną pacjentkę, która w ciąży to miała i ją operowali czy wszczepiali coś, tyle, że na wcześniejszym etapie ciąży była i miała bardziej zaawansowany stan... więc lekko się przestraszyłam, ale dzięki Tobie wierzę, że będzie dobrze i bez tegociesze sie ze czujesz sie lepiej dzieki tej informacji
tak wsadzaja taki cewnik wewnetrzny zeby nerka lepiej pracowala ja mialam zalozony w 26 tc i powiem nic milego i przez co gorzej oddawalam mocz a czasami nawet nic nie moglam zrobic i dostawalam zastrzyki zeby opróżnić pecherz. przez co mialam zakazenie drog wewnetrznych i jakas bakterie ;/ mialo pomoc a zaszkodzilo ale wazne ze po porodzie bylo duzo lepiej
reklama
Nie na koniec ciazy nie zakladaja bo to nie ma sensu predzej by wywolali porod.O kurde... to nieźle... mi już chyba nie zdążą zrobić, bo wizytę mam na koniec czerwca, to już będzie 37tc skończony, więc nie sądzę by na sam koniec to robili...