reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

GRATULUJE UDANYCH WIZYT!!!!!

ja też już po, Maluch waży 2650 g, pępowina raz wokół szyjki, nic się w tej kwestii nie zmieniło, pięknie pozował do zdjęć, wszystko dobrze, szyjka ponad 4 cm mocno trzyma. Wszystkie inne parametry w normie. Ktg co wtorek i czwartek od dziś, kolejna wizyta 21 czerwca, wtedy dostanę skierowanie do szpitala na 29 i 30 czerwca witam Malucha :-)
Zobacz załącznik 759668
i mały uśmiech dla wszystkich lipcowych Cioć :-)
Gratuluję

A cc to przez pępowine?

reklama
Aga30+ moj pierworodny "fajna" date sobie wybral[emoji14] 31.12[emoji14]

Lizzy zdrowka dla Ciebie! !

Asia28BK, Iwona35 gratuluję udanych wizyt :) [emoji813]

Doris swietne ujecie :) naprawdę wygląda jakby sie uśmiechał [emoji813]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Dziewczyny!!!
Co do CC to ja będę miała, bo miałam ostatnio też CC. U nas w szpitalu po pierwszym CC robią kolejne, jeśli ktoś się bardzo uprze to może próbować SN ale trzeba zgody specjalne podpisywać. Ja nie chcę więc będę miała cc 30 czerwca (38+4 tc)

reklama
Do góry