to Lizzy ma nie dzidziuś, chyba że ja źle doczytałam?Aga- ciesz się, że masz termin zawsze to już psychicznie wiesz na co się nastawić tzn. co do dnia. Ja jak sn to siedzę jak na bombie
Lizzy- będzie ok a co ma z nerkami dzidziuś???
reklama
margerrita
Fanka BB :)
Lizzy a co z twoimi nerkami sie dzieje?
Bogunia kciuki za malenstwo, ale cos ci powiedzieli, czesto takie drobne wady to tylko sie monitoruje, co mowi lekarz.
Aga to termin juz znasz ja poznam 22 czerwca, bo wtedy mam wizyte w szpitalu. Aby moj szkrab sie tylko wczesniej nie spieszyl
Bogunia kciuki za malenstwo, ale cos ci powiedzieli, czesto takie drobne wady to tylko sie monitoruje, co mowi lekarz.
Aga to termin juz znasz ja poznam 22 czerwca, bo wtedy mam wizyte w szpitalu. Aby moj szkrab sie tylko wczesniej nie spieszyl
ladnie rosnieJa już po wizycie. Mała się nie odwróciła i waży 2800. Cesarka wstępnie 23 w dzień ojca [emoji5] tak ja wybrałam jutro mam przypomnieć jej smsem termin cc. Chciała wcześniej mi dać termin. Szczerze powiem że dziwnie się czuję z myślą że to ja dyktuje kiedy ma przyjść na świat a nie natura. Szkoda mi dziecka bo tam mu dobrze i zawsze to ono dyktowało kiedy już ma dość brzucha. Eh widzę że masło maślane wyszło z tego mojego postu. [emoji57]
Aga30+
Ale pewnie więcej niż 3 kg nie będzie ważyć. Moja dwie córki urodziły się z małą wagą. Do porodu sn idealne [emoji6]ladnie rosnie
tez bym chciala takiego maluszka a u nie to klucha rosnieAle pewnie więcej niż 3 kg nie będzie ważyć. Moja dwie córki urodziły się z małą wagą. Do porodu sn idealne [emoji6]
reklama
Lizzy_
Dla przypomnienia, jakieś 3tyg temu byłam na ip z powodu bólu, okazało się, że macica naciska na nerkę i przez to jest w nerce zator. Miałam dużo pić i liczyli, że przejdzie, ale niestety nie jest dobrze. Ciągle ten zator jest. Podobno nie jest to niebezpieczne dla dziecka, ale dla mnie już bardzo... pomijam fakt, że boli jak nie wiem