reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Sylwia ale duża dzidzia. Życzę spokojnego rozwiązania i to takiego po twojej myśli i szczesliwego dla maleństwa.
Imponujące wagi dzieci :) ja wizytę miałam w piątek czyli 32+5 i ważył 2050g. U mnie nadal ułożenie głokowe.

Niestety od wczoraj mam zapalenie pęcherz chyba. Na toaleci siedzę co 5 minut i sikam po 5 kropel. Do tego boli i piecze. ratuje się zuravitem i po telefonie do giną uroseptem. Ale zła jestem sama na siebie. Chciałabym żeby był już chociaż też skończony 35 tydzień :(

Sylwia ale duża dzidzia. Życzę spokojnego rozwiązania i to takiego po twojej myśli i szczesliwego dla maleństwa.
Imponujące wagi dzieci :) ja wizytę miałam w piątek czyli 32+5 i ważył 2050g. U mnie nadal ułożenie głokowe.

Niestety od wczoraj mam zapalenie pęcherz chyba. Na toaleci siedzę co 5 minut i sikam po 5 kropel. Do tego boli i piecze. ratuje się zuravitem i po telefonie do giną uroseptem. Ale zła jestem sama na siebie. Chciałabym żeby był już chociaż też skończony 35 tydzień :(
wspolczuje ale dodatkowo moze nasiadowki rob moze to pomoze.

Aga30+ aaa, no to widzisz, zależy od organizmu, może i u mnie by tak było. Parte, zwłaszcza jak duże dziecko, wydaje się, że powinny być gorsze...Gratuluję udanej wizyty :)
Sylwia, będziesz pierwsza???? Gratuluję wagi i gotowości do porodu!! :)
Olciak - kuruj się!!

Aga30+ aaa, no to widzisz, zależy od organizmu, może i u mnie by tak było. Parte, zwłaszcza jak duże dziecko, wydaje się, że powinny być gorsze...Gratuluję udanej wizyty :)
Sylwia, będziesz pierwsza???? Gratuluję wagi i gotowości do porodu!! :)
Olciak - kuruj się!!
zobaczymy narazie nic nie wiadomo.

reklama
Do góry