reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
No wlasnie nie wiem czy bedzie cc niby posladki powinno byc cc ale mowil ze moge probowac naturalnie zobaczymy co mi powiedza na szpitalu. z om na 30 czerwca wg pierwszego usg na 5 lipca bo ja mam dlugie cykle i owu mam pozno ogolnie dwojke rodzilam po terminie. No juz ponad 3 kg duza baba :)
Kawał dziewuchy. Ja mam 34 tc i moja 2.200 ułożona miednicowo.

Co do nieodwróconego dziecka to moja lekarka sie pytała czy chce rodzić pośladkowo czy cesarka. Oczywiście że cesarka i nie ma problemu. W takim przypadku możecie decydować bo macie wybór, według prawa pacjenta ciąża której grozi poród pośladkowy ma prawo do cesarki.

Co do nieodwróconego dziecka to moja lekarka sie pytała czy chce rodzić pośladkowo czy cesarka. Oczywiście że cesarka i nie ma problemu. W takim przypadku możecie decydować bo macie wybór, według prawa pacjenta ciąża której grozi poród pośladkowy ma prawo do cesarki.
no to mnie pocieszylas uff

reklama
Do góry