reklama
tak , bo mój to sprawdza teraz u siebie na zwykłymTylko, że u mnie by wychodziło, że po drugim połówkowym ok 22 tygodnia do 30 tygodnia właśnie się zmniejszyła ta ilość wód z 16 do 11. No nic, zapytam, na zwykłym usg też to widać, nie?
Miałam dzisiaj wizytę i troszkę się wystraszyłam Gin powiedziała mi, że szyjka się skróciła i ma ok 1,5 cm dostałam 100 luteiny i mam się oszczędzać. Dodam, że jestem w 34 tc. Oszczędzam się na ile można przy bardzo ruchliwym 2 latku jak i Was jest z tą szyjką?? Mam na prawdę leżeć plackiem czy troszkę mnie chciała postraszyć?? Dodatkowo z USG wychodzi, że Michaś ma 2,5 kg i mierzy 35 cm
Needi
Fanka BB :)
Oszczędzaj się ile możesz. Może ktoś twoim dwulatkiem może się zająć. Ja mam ciągle szyjkę około 4 cm zamknięta i twarda to ja mogę góry przenosić a mi gin mówił że jak jest właśnie 1'8 cm i mniej to trzeba leżeć może się wydłużyMiałam dzisiaj wizytę i troszkę się wystraszyłam Gin powiedziała mi, że szyjka się skróciła i ma ok 1,5 cm dostałam 100 luteiny i mam się oszczędzać. Dodam, że jestem w 34 tc. Oszczędzam się na ile można przy bardzo ruchliwym 2 latku jak i Was jest z tą szyjką?? Mam na prawdę leżeć plackiem czy troszkę mnie chciała postraszyć?? Dodatkowo z USG wychodzi, że Michaś ma 2,5 kg i mierzy 35 cm
fazerkamm
Jodełka te trzy tygodnie lepiej lez plackiem i nic nie rob kazdy jedeb dzien w brzuszku dla maluszka jak bardzo ważny.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Joxelka trzymaj się
Mnie od kilku dni boli brzuch biorę luteine lekarka też powiedziała że mi się szyjka skrocila ale nie powiedziała ile ma
Mnie od kilku dni boli brzuch biorę luteine lekarka też powiedziała że mi się szyjka skrocila ale nie powiedziała ile ma
Aga30+
Nie przejmuj się u mnie też krótka jak u Ciebie. Donosisz spokojnie. Ja w dwóch poprzednich też tak miałam w terminie rodziłam tzn 1-wsza w 37 tc a 2-ga w 39 tc. Obie ciąże donoszone. Fakt dużo nie chodzić więcej leżeć.Miałam dzisiaj wizytę i troszkę się wystraszyłam Gin powiedziała mi, że szyjka się skróciła i ma ok 1,5 cm dostałam 100 luteiny i mam się oszczędzać. Dodam, że jestem w 34 tc. Oszczędzam się na ile można przy bardzo ruchliwym 2 latku jak i Was jest z tą szyjką?? Mam na prawdę leżeć plackiem czy troszkę mnie chciała postraszyć?? Dodatkowo z USG wychodzi, że Michaś ma 2,5 kg i mierzy 35 cm
Witam się i ja
Wczoraj wizyta i zobaczyłam wreszcie mojego maluszka
Wszystko jest w porządku, Mały waży już ok 2600g więc tak w górnej granicy jak na 34 tydzień. Z USG wychodzi mi termin 26.06 ale gin powiedział że ok 15.06 powinien już być gotowy do wyjścia szacuje wagę urodzeniową ok 3600/3700 jeżeli urodze w terminie oczywiście. Cieszę się że wszystko dobrze, szyjka zwarta i nie skraca się więc lekarz powiedział że spokojnie powinnam donosić.
Pobrał mi wymaz na tego paciorkowca i jak za tydzień będzie wynik i coś nie tak to wtedy antybiotyk.
Mam w przyszłym tyg konsultacje okulistyczna.
Za dwa tyg samo ktg i jak wszystko będzie dobrze to nie będzie mnie badał tylko wtedy wizyta 20.06...ehhh już tak blisko do porodu że coraz bardziej łapę stresa...
Cieszę się z wszystkich udanych wizyt i że te nasze dzieciaki rosną zdrowo. Trzymam kciuki za kolejne wizytujące
Wczoraj wizyta i zobaczyłam wreszcie mojego maluszka
Wszystko jest w porządku, Mały waży już ok 2600g więc tak w górnej granicy jak na 34 tydzień. Z USG wychodzi mi termin 26.06 ale gin powiedział że ok 15.06 powinien już być gotowy do wyjścia szacuje wagę urodzeniową ok 3600/3700 jeżeli urodze w terminie oczywiście. Cieszę się że wszystko dobrze, szyjka zwarta i nie skraca się więc lekarz powiedział że spokojnie powinnam donosić.
Pobrał mi wymaz na tego paciorkowca i jak za tydzień będzie wynik i coś nie tak to wtedy antybiotyk.
Mam w przyszłym tyg konsultacje okulistyczna.
Za dwa tyg samo ktg i jak wszystko będzie dobrze to nie będzie mnie badał tylko wtedy wizyta 20.06...ehhh już tak blisko do porodu że coraz bardziej łapę stresa...
Cieszę się z wszystkich udanych wizyt i że te nasze dzieciaki rosną zdrowo. Trzymam kciuki za kolejne wizytujące
reklama