fazerkamm
Fanka BB :)
Sylwia_d w ktorym tygodniu jestes? Waga maluszka swietna
Co to jest afi?
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Co to jest afi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
34t5d wg om ale wg owulacji 34 tc afi to wody plodoweSylwia_d w ktorym tygodniu jestes? Waga maluszka swietna
Co to jest afi?
Hej jestem po usg mala wazy 3360 g moge juz rodzic lekarz powiedzial dalej ulozenie miednicowe termin z usg na 7 czerwca . Wszystko wporzadku mala zdrowa . Nie wiem co moge dopisac afi mam 22 duzo za duzo.
No wlasnie nie wiem czy bedzie cc niby posladki powinno byc cc ale mowil ze moge probowac naturalnie zobaczymy co mi powiedza na szpitalu. z om na 30 czerwca wg pierwszego usg na 5 lipca bo ja mam dlugie cykle i owu mam pozno ogolnie dwojke rodzilam po terminie. No juz ponad 3 kg duza babaJuż ma ponad 3kg??????? A z OM na kiedy termin??? Bedziesz miała cc??
nie ma wplywu ale wszystko obejrzane dokladnie pepowaina itp i dziecko w pelni rozwiniete wg niegoCzyli mozna rzec ze jestes juz jak bomba tykajaca? Czy waga dziecka ma wplyw na rozwój pluc? Tzn czy jakby się teraz urodzila to z pluckami byloby wsio ok?
wlasnie sie tego boje ze beda mi kazali tak rodzic a ja sie nie zgadzam skad mam wiedziec czy raczek jej nie powyrywaja itpsylwia_d, no bardzo duża, ale dziwię się, że masz próbować rodzić naturalnie przy takim ułożeniu !!!!
wg usg na poczatek czerwca a z om na 30 czerwca a wg pierwszego usg na 5 lipca bo owu mialam pozno i tego kazali mi sie trzymac a teraz lekarz mowi ze moze nawet za tydzien juz urodze albo i wczesniejSylwia, jak to? Masz termin na początek czerwca? z OM?