iwonaimaja
Fanka BB :)
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również gratuluję, jak fajnie, że wszystko ok
Ja mam swoją w sobotę. Znowu się wkręcam z tym kremem z pro retinolem, ale sobie tłumaczę, że jakby coś było nie tak to by było widać na usg
Norma do 20, jesli dziecko rozwija się prawidłowo to poziom afi może być naturalną predyspozycja organizmu- tak mi powiedziano bo mi afi skacze 20-22 i na razie to tylko kontrolujemy bo skok o 2 może być jesli dziecko podczas USG zrobiło siku, do 25 jest poziomem obserwacyjnym, po 25 wskazaniem do odciągania wód. TYle powiedziano mi, więc jesli Cie pocieszyłam to ni ejest duzo za dużo (podobno).Hej jestem po usg mala wazy 3360 g moge juz rodzic lekarz powiedzial dalej ulozenie miednicowe termin z usg na 7 czerwca . Wszystko wporzadku mala zdrowa . Nie wiem co moge dopisac afi mam 22 duzo za duzo.
Jaka duża. Super, gratulujęHej jestem po usg mala wazy 3360 g moge juz rodzic lekarz powiedzial dalej ulozenie miednicowe termin z usg na 7 czerwca . Wszystko wporzadku mala zdrowa . Nie wiem co moge dopisac afi mam 22 duzo za duzo.
Dzieki kochana za informacje u mnie tak powiedział bo przez to skurcze dostaje i macica się stawia ale ogólnie J miałam 14 dlatego troszkę się zdenerwowana . Najważniejsze ze małą zdrowąNorma do 20, jesli dziecko rozwija się prawidłowo to poziom afi może być naturalną predyspozycja organizmu- tak mi powiedziano bo mi afi skacze 20-22 i na razie to tylko kontrolujemy bo skok o 2 może być jesli dziecko podczas USG zrobiło siku, do 25 jest poziomem obserwacyjnym, po 25 wskazaniem do odciągania wód. TYle powiedziano mi, więc jesli Cie pocieszyłam to ni ejest duzo za dużo (podobno).
Fajnie że dzieciaczki zdrowe gratuluję wizyt