reklama
Aga30+
Fanka BB :)
No dziewczyneczka jak nic mam podobne. Wstawię później. Pozdrawiam.Aga30, Doris u mnie podobno dziewczynka i zdjecie mam takie :
Flammie
U nas raczej nie będzie niespodzianki.. Jak na ostatnim USG zapytałam o płeć lekarka powiedziała, że to chłopak, że o tutaj widać to i owo. Zapytałam więc od razu czy jest na 100% pewna czy to tak jeszcze nie do końca wiadomo, a ona poruszyła głowicą USG i uchwyciła dziecko w zbliżeniu z profilu z wystającą niewątpliwie minaturką męskiej części ciała... Wszyscy śmiechem wybuchnęliśmy, nie musiała potwierdzać
Ale w sumie kto wie...
Ale w sumie kto wie...
Kamcia2810
Aga teraz widze, że u mnie prawie takie samo zdjecie
wmazur1988
My dziś idziemy położnej na wizytę wiec będzie ważono i mierzenie brzucha i wymusze na Niej dodatkowy skan bo tu w UK przysługują Ci niestety tylko2 jeden w12tyg i kolejny w 20 [emoji853] nawet ginekolog Cię tu nie bada przez cała ciąże tylko z położna masz spotkania co2miesiace. Od6dni borykam sie z takimi bólami pleców,ze chodzić nie mogę aż na nogę ni promieniuje byłam w szpitalu i jedyne co mi powiedzieli to,ze mogę brać paracetamol i przepisali co codamol ale to lek na kodeinie i nie bardzo sie go powinno brać w ciąży wiec mecze sie z bolami[emoji853]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
1100g szczęścia jak On będzie tyl w takim tempie to ja nie wiem jak Go urodze
Wszystko w porządku, na dniach mam krzywa cukrowa zrobic mniam mniam
Wszystko w porządku, na dniach mam krzywa cukrowa zrobic mniam mniam
reklama