Ja też po wizycie młody waży 920g. Wg usg parę dni starszy niż wg om ale tak jest pd samego początku. Ja także za 3 tygodnie mam zastrzyk z immunoglobuliny tylko muszę zamówić i kupic łożysko lekko się podniosło ale nadal dość nisko i jeszcze za szybko by się cieszyć. Reszta parametrów także wygląda ok
reklama
No poważnie [emoji6]
Właśnie wystarczy ze pepowina między nogami będzie i juz z dziewczynki chłopiec się robi.
Co do krążka to szyjkę mam ok a na dobra szyjkę szwu nie zakładają. A jeśli by założyli to leżenie plackiem do końca. I gdyby coś się zaczęło to szew mógłby pęknac i po ranic a krążek tylko spadnie.
Zobaczymy co będzie w najbliższym czasie jeśli będzie ok to zostaje a jak nie to większy mi założy.
Właśnie wystarczy ze pepowina między nogami będzie i juz z dziewczynki chłopiec się robi.
Co do krążka to szyjkę mam ok a na dobra szyjkę szwu nie zakładają. A jeśli by założyli to leżenie plackiem do końca. I gdyby coś się zaczęło to szew mógłby pęknac i po ranic a krążek tylko spadnie.
Zobaczymy co będzie w najbliższym czasie jeśli będzie ok to zostaje a jak nie to większy mi założy.
Needi
Fanka BB :)
Gratuluję dorodnego młodzieńcaJa też po wizycie młody waży 920g. Wg usg parę dni starszy niż wg om ale tak jest pd samego początku. Ja także za 3 tygodnie mam zastrzyk z immunoglobuliny tylko muszę zamówić i kupic łożysko lekko się podniosło ale nadal dość nisko i jeszcze za szybko by się cieszyć. Reszta parametrów także wygląda ok
Kilka tygodni jeszcze jest na podniesienie łożyska. Trzymam kciuki
Aga30+
U mnie właśnie taka kreska jest między jakby jajeczkami i dziewczynka ma być. 3 różnych lekarzy potwierdziło dziewuszkę.Patuska, naprawdę??? Szok! Ale wiecie co, ja mam zdjęcie z ostatniej wizyty takie od spodu. Niby gin mówi ze to jajka i pitolek między udami ale jakby się uprzec to można to.zdjecie zinterpretować to pipka i pepowina między nogami bo na tych jajkach jest taka kreska.
Oczywiście mi już kilka razy mówili różni lekarze ze to chłopiec no ale....
Aga30+
A co tu jest? Bo nie mogę się rozeznać.A tak to wyglada
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aga30, od lewej strony zdjęcia udo prawe, w środku jajka i siusiak i lewe udo
paula_dabro
Gratuluje udanych wizyt
Patuska niezła zmiana gratulacje drugiej córy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Patuska niezła zmiana gratulacje drugiej córy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
nieufna
A w którym tc jestes?Ja też po wizycie młody waży 920g. Wg usg parę dni starszy niż wg om ale tak jest pd samego początku. Ja także za 3 tygodnie mam zastrzyk z immunoglobuliny tylko muszę zamówić i kupic łożysko lekko się podniosło ale nadal dość nisko i jeszcze za szybko by się cieszyć. Reszta parametrów także wygląda ok
reklama