reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Ja też po wizycie młody waży 920g. Wg usg parę dni starszy niż wg om ale tak jest pd samego początku. Ja także za 3 tygodnie mam zastrzyk z immunoglobuliny tylko muszę zamówić i kupic:) łożysko lekko się podniosło ale nadal dość nisko i jeszcze za szybko by się cieszyć. Reszta parametrów także wygląda ok:)

reklama
No poważnie [emoji6]
Właśnie wystarczy ze pepowina między nogami będzie i juz z dziewczynki chłopiec się robi.

Co do krążka to szyjkę mam ok a na dobra szyjkę szwu nie zakładają. A jeśli by założyli to leżenie plackiem do końca. I gdyby coś się zaczęło to szew mógłby pęknac i po ranic a krążek tylko spadnie.

Zobaczymy co będzie w najbliższym czasie jeśli będzie ok to zostaje a jak nie to większy mi założy.

eiktkw7i1lgslap3.png

Ja też po wizycie młody waży 920g. Wg usg parę dni starszy niż wg om ale tak jest pd samego początku. Ja także za 3 tygodnie mam zastrzyk z immunoglobuliny tylko muszę zamówić i kupic:) łożysko lekko się podniosło ale nadal dość nisko i jeszcze za szybko by się cieszyć. Reszta parametrów także wygląda ok:)
Gratuluję dorodnego młodzieńca :-D
Kilka tygodni jeszcze jest na podniesienie łożyska. Trzymam kciuki

Patuska, naprawdę??? Szok! Ale wiecie co, ja mam zdjęcie z ostatniej wizyty takie od spodu. Niby gin mówi ze to jajka i pitolek między udami ale jakby się uprzec to można to.zdjecie zinterpretować to pipka i pepowina między nogami bo na tych jajkach jest taka kreska.
Oczywiście mi już kilka razy mówili różni lekarze ze to chłopiec no ale....
U mnie właśnie taka kreska jest między jakby jajeczkami i dziewczynka ma być. 3 różnych lekarzy potwierdziło dziewuszkę.

A w którym tc jestes?

reklama
Do góry