reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Patuska no trochę bez sensu, powinien ten krążek dawać poczucie bezpieczeństwa a nie ciągle się zastanawiasz czy wszystko jest ok.
A nie proponowali ci zakładać szwu?

Patuska, naprawdę??? Szok! Ale wiecie co, ja mam zdjęcie z ostatniej wizyty takie od spodu. Niby gin mówi ze to jajka i pitolek między udami ale jakby się uprzec to można to.zdjecie zinterpretować to pipka i pepowina między nogami bo na tych jajkach jest taka kreska.
Oczywiście mi już kilka razy mówili różni lekarze ze to chłopiec no ale....

A tak to wyglada

Załączniki

• 1459581091198.jpg
    1459581091198.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 130
Wczoraj na wizycie lekarz poprawił mi krążek bo się przekrzywil. I myśli czy nie założyć większego dla lepszej stabilności. Myślałam że po to gm mam żeby nie było niespodzianek a on ciągle jak się nie krzywi to wysuwa. Szyjka jest ok. Bo na długą szyjkę mi go założył...

I z Filipa zrobiła się Laura [emoji3] także w drodze dwie dziewczynki [emoji6]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
Naprawdę dwie? ! o_O
Super :-D

ja też już po:)
Mała waży 871 gram, wszystkie parametry ok, doppler jej zrobił - też wszystko ok.
Chciałam fotkę w 3d, ale się wtuliła w macicę i nie dało rady :p Uparciuch:)
Za 3 tygodnie czeka mnie zastrzyk z immunoglobuliny, a 28.04 usg prenatalne:)

ja też już po:)
Mała waży 871 gram, wszystkie parametry ok, doppler jej zrobił - też wszystko ok.
Chciałam fotkę w 3d, ale się wtuliła w macicę i nie dało rady :p Uparciuch:)
Za 3 tygodnie czeka mnie zastrzyk z immunoglobuliny, a 28.04 usg prenatalne:)
Nieufna super wieści. Który masz tydzień?
Prenatalne to trzecie?

reklama
Do góry