reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Needi tak, dopiero za miesiąc będzie kolejna próba podejrzenia malucha. Chciałabym chłopca, ale z dziewczynki tez się ucieszę. A jak jeszcze okaże się, że podobna do mnie (wystarczą ciemne oczy) to już będe wniebowzięta bo to jest jedno z moich marzeń :D

reklama
Fazerkam - Mi najpierw przez badanie, powiedział, że mu się coś nie podoba, a potem normalnym usg sprawdził.

Gratuluję Dziewczyny wizyt i dobrych wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt:) Ja się soboty nie mogę doczekać, ciekawe ile mała waży i jak ta moja szyjka. Dziś sie narobiłam i brzuch się stawia.

A ja mam wizytę dopiero 14 marca i usg już wiem że syn chociaż jest 5 % że może być córka ;-) dla mnie i tak najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe płeć nie ważna. Choć jedno Wam powiem szkoda że nie bliźniaki zawsze o tym marzyłam ;-)

Needi tak, dopiero za miesiąc będzie kolejna próba podejrzenia malucha. Chciałabym chłopca, ale z dziewczynki tez się ucieszę. A jak jeszcze okaże się, że podobna do mnie (wystarczą ciemne oczy) to już będe wniebowzięta bo to jest jedno z moich marzeń :D
Skromnisia ;-). Ale to fajne uczucie. Jak Martynka się urodziła to przez pierwszy rok była skóra zdjęta z Marka ale teraz to mała ja :-D. Niestety z charakteru też.

Moja córka ma moje oczy i jest małą kopią mamy. Z czego się baaaaaardzo cieszę :-)

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt

Lila nie wiem czemu, ale ja wiedziałam, że będziesz miała córcię :-) :)

Do góry