reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

fazer - mój lekarz też nigdy tego nie spradza przez usg. W poprzednich ciążach częściej miałam badanie ginekologiczne, to też potrafił określić czy dobrze czy nie. Czy trzyma czy się skraca..... Nic sie nie martw - lekarze wiedzą co robią ;-)

reklama
Juz po wizycie i niestety dalej nie znamy płci :( pepowina byla miedzy nogami i lekarz nie chcial zgadywać. Dziecko ładnie rośnie wg. tygodni. Waży 360g. Teraz dostalam inny antybiotyk na grzybice i mam nadzieje, że już bedzie ok.

Juz po wizycie i niestety dalej nie znamy płci
To dokładnie tak jak my :( zbadał mnie i normalnie i usg, łożysko dalej na przedniej ścianie, ale mówił, że się podniesie (nie wiem skąd ta pewność, ale kazał się tym nie przejmować). Z dzidzią ok, pomierzył i ma 250g, jest o tydzień młodsza, ale mówił, że to w granicach normy... zła jestem tylko bo zapytałam o płeć jak już tam pomierzył, to odłożył to urządzenie i mówił "na połówkowym się pani dowie" :( cieszę się, że z dzidzią ok, ale wkurzyło mnie podejście lekarza, 4 tygodnie czekałam na to badanie :( no i dostałam skierowanie na glukozę. Już kupiłam i może pójdę jutro, żeby mieć z głowy...

Juz po wizycie i niestety dalej nie znamy płci :( pepowina byla miedzy nogami i lekarz nie chcial zgadywać. Dziecko ładnie rośnie wg. tygodni. Waży 360g. Teraz dostalam inny antybiotyk na grzybice i mam nadzieje, że już bedzie ok.
To co za miesiąc? :-) Mi się Martyna tak chowala prawie do 7 miesiąca. Jak dama nie pokazywała co ma miedzy nogami. Może u Ciebie to dziewczynka? A ta grzybica dlugo Ci nie schodzi?

To dokładnie tak jak my :( zbadał mnie i normalnie i usg, łożysko dalej na przedniej ścianie, ale mówił, że się podniesie (nie wiem skąd ta pewność, ale kazał się tym nie przejmować). Z dzidzią ok, pomierzył i ma 250g, jest o tydzień młodsza, ale mówił, że to w granicach normy... zła jestem tylko bo zapytałam o płeć jak już tam pomierzył, to odłożył to urządzenie i mówił "na połówkowym się pani dowie" :( cieszę się, że z dzidzią ok, ale wkurzyło mnie podejście lekarza, 4 tygodnie czekałam na to badanie :( no i dostałam skierowanie na glukozę. Już kupiłam i może pójdę jutro, żeby mieć z głowy...
Na przedniej ścianie i powodujące?
U mnie się podniosło a czytałam że podnosi się do 30 tyg:-)

reklama
Do góry