reklama
_Hope
Fanka BB :)
Nie wiem kochana skąd to wiedziałam, ale jakoś tak czułam, ze u Ciebie musi być córa nie ma bata
Bałam się pisać bo u siebie w ten sam sposób czułam syna i w moim przypadku intuicja zawiodła bo chyba córcia będzie .
Strasznie się cieszę z Twojego szczęścia bo wierze, ze jest ogromne po dwóch syneczkach wymarzona córeczka.
Bałam się pisać bo u siebie w ten sam sposób czułam syna i w moim przypadku intuicja zawiodła bo chyba córcia będzie .
Strasznie się cieszę z Twojego szczęścia bo wierze, ze jest ogromne po dwóch syneczkach wymarzona córeczka.
Kamcia2810
Lila wyobrażam sobie twoje szczęście
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kamcia Tak się boję, że to tylko sen. Jestem strasznym niedowiarkiem! Od zawsze! A już uwierzyć w takie szczęście? To na pewno do wszystkich szczęście się uśmiechnie, a gdzie tam do mnie! I tak zawsze miałam
Oj jak świetnie Cie rozumiem..........ja za kilka dni mam wizytę i liczę, że doktorek potwierdzi chłopca ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja po wizycie. wszystko ok maluszek ładnie rośnie i jest starszy o tydzień. dziś nawet był grzeczny i pozwolił się doktorowi pomierzyc. synuś w 100000% z resztą poraz kolejny raz widziałam ptaszka szyjka ma 37 mm, zamknięta.. także super wrzucę moje ulubione zdjęcie z tej wizyty.
Załączniki
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie po wizycie też wszystko ok, skrobinka waży 461g i mierzy ok 17cm
kamień z serca
bo strasznie się bałam....
kamień z serca
Ostatnia edycja:
Needi
To super :-) dorodne już boboU mnie po wizycie też wszystko ok, skrobinka waży 461g i mierzy ok 17cm
kamień z serca
reklama
iwonaimaja
moja fasolinka wczoraj ważyła 389g