reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Needi tak, dopiero za miesiąc będzie kolejna próba podejrzenia malucha. Chciałabym chłopca, ale z dziewczynki tez się ucieszę. A jak jeszcze okaże się, że podobna do mnie (wystarczą ciemne oczy) to już będe wniebowzięta bo to jest jedno z moich marzeń :D

reklama
Fazerkam - Mi najpierw przez badanie, powiedział, że mu się coś nie podoba, a potem normalnym usg sprawdził.

Gratuluję Dziewczyny wizyt i dobrych wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt:) Ja się soboty nie mogę doczekać, ciekawe ile mała waży i jak ta moja szyjka. Dziś sie narobiłam i brzuch się stawia.

A ja mam wizytę dopiero 14 marca i usg już wiem że syn chociaż jest 5 % że może być córka ;-) dla mnie i tak najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe płeć nie ważna. Choć jedno Wam powiem szkoda że nie bliźniaki zawsze o tym marzyłam ;-)

Needi tak, dopiero za miesiąc będzie kolejna próba podejrzenia malucha. Chciałabym chłopca, ale z dziewczynki tez się ucieszę. A jak jeszcze okaże się, że podobna do mnie (wystarczą ciemne oczy) to już będe wniebowzięta bo to jest jedno z moich marzeń :D
Skromnisia ;-). Ale to fajne uczucie. Jak Martynka się urodziła to przez pierwszy rok była skóra zdjęta z Marka ale teraz to mała ja :-D. Niestety z charakteru też.

Moja córka ma moje oczy i jest małą kopią mamy. Z czego się baaaaaardzo cieszę :-)

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt

Lila nie wiem czemu, ale ja wiedziałam, że będziesz miała córcię :-) :)

Do góry