reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Haha nieeeee :p bo może średnie zdjęcie zrobiłam ;) o teraz lepiej!

Załączniki

• 20160302_195743.jpg
    20160302_195743.jpg
    367,4 KB · Wyświetleń: 97
Ahaaa widzisz teraz lepiej :D patrzyłam tak jakby od stopki w lewa stronę i jak nic mowię siusiak a to sie patrzy w prawa :D
Boziu niesamowite to jest, jaka słodka malutka stopka [emoji7]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A moja dzidzia miała przedwczoraj 250g, chyba jakaś malutka w porównaniu do Waszych. Zaczynam się martwić, bo jem normalnie, w sensie nie głodzę się i jem dużo witamin, mięsko (chociaż nie przepadam)...

Julka, super zdjęcie, ależ to cieszy jak możemy zobaczyć kruszynki:D

lizzy myślę że nie ma się czym stresowac, za miesiąc może przegonić resztę albo po prostu będziesz mieć taką małą kochana kruszynkę

Fakt, my oboje jesteśmy niscy, więc nie przewiduję, że maluch będzie ogromny, ale kurcze, niektóre z was mają 1,5 albo prawie dwa razy większe dzieci... :p no nic, może na wiosnę będzie dzidzia chciała bardziej rosnąć... ;)

reklama
Do góry