reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Tak papagena...

ŚmialIsmy się ze ten drugi bliźniak jest wstydliwy i się chował zmierzyć ciężko go było na genetycznym i w ogóle. To mąż mówił ze to chłopak bo tatuś tez wstydliwy i mały był jak się urodził. A ten pierwszy maluszek dziewczynka ruchliwa większą od drugiego to ze niby po mnie.

Fakt może coś w tym jest nie wiem. Ja miałam 3850 jak się urodziłam a mąż 2640 wiec ja to kawał baby byłam

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama
Haha, Patuska, no to być może :) Na połówkowym pewnie się dowiesz :)
Kkasiulka, to idę na Imiona :) Chyba coś namieszałam :zawstydzona/y::rolleyes2::wink:

Za tydzień będę mieć wizytę to przed połowkowym bo się jeszcze nie umówiłam bo nie mam skierowania dopiero za tydzień dostane. A dziś będę dzwonić się umawiać.

W końcu się dodzwonilam do przychodni prenatalnej i 22 lutego mam połowkowe... czyli już nie długo [emoji5] a ta baba w rejestracji taka nie miła ze szok.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Ostatnia edycja:
Za tydzień będę mieć wizytę to przed połowkowym bo się jeszcze nie umówiłam bo nie mam skierowania dopiero za tydzień dostane. A dziś będę dzwonić się umawiać.

W końcu się dodzwonilam do przychodni prenatalnej i 22 lutego mam połowkowe... czyli już nie długo [emoji5] a ta baba w rejestracji taka nie miła ze szok.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png
Ja też mam 22

reklama
O opaskach też myślałam, że do 18 urodzin będą nosić. Ja tam jestem na tyle pokręcona, że wątpię czy akurat u mnie objawia się ta matczyna legendarna intuicja, która pozwala odróżniać nieodroznialne :) ale zobaczymy, jakoś ludzie sobie radzą z tym. Gorzej będzie jak pójdą do szkoły i będą wkręcać nauczycieli :)

Do góry