reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Tak papagena...

ŚmialIsmy się ze ten drugi bliźniak jest wstydliwy i się chował zmierzyć ciężko go było na genetycznym i w ogóle. To mąż mówił ze to chłopak bo tatuś tez wstydliwy i mały był jak się urodził. A ten pierwszy maluszek dziewczynka ruchliwa większą od drugiego to ze niby po mnie.

Fakt może coś w tym jest nie wiem. Ja miałam 3850 jak się urodziłam a mąż 2640 wiec ja to kawał baby byłam

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama
Haha, Patuska, no to być może :) Na połówkowym pewnie się dowiesz :)
Kkasiulka, to idę na Imiona :) Chyba coś namieszałam :zawstydzona/y::rolleyes2::wink:

Za tydzień będę mieć wizytę to przed połowkowym bo się jeszcze nie umówiłam bo nie mam skierowania dopiero za tydzień dostane. A dziś będę dzwonić się umawiać.

W końcu się dodzwonilam do przychodni prenatalnej i 22 lutego mam połowkowe... czyli już nie długo [emoji5] a ta baba w rejestracji taka nie miła ze szok.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Ostatnia edycja:
Za tydzień będę mieć wizytę to przed połowkowym bo się jeszcze nie umówiłam bo nie mam skierowania dopiero za tydzień dostane. A dziś będę dzwonić się umawiać.

W końcu się dodzwonilam do przychodni prenatalnej i 22 lutego mam połowkowe... czyli już nie długo [emoji5] a ta baba w rejestracji taka nie miła ze szok.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png
Ja też mam 22

reklama
O opaskach też myślałam, że do 18 urodzin będą nosić. Ja tam jestem na tyle pokręcona, że wątpię czy akurat u mnie objawia się ta matczyna legendarna intuicja, która pozwala odróżniać nieodroznialne :) ale zobaczymy, jakoś ludzie sobie radzą z tym. Gorzej będzie jak pójdą do szkoły i będą wkręcać nauczycieli :)

Do góry