reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Kochane u mnie też ok, tzn nie miałam teraz połówkowego dopiero się na 3.03 umówiliśmy bo mój lekarz woli po 22 tygodniu połówkowe robić bo jest dobrze widać serduszko. Lekarz tylko zerknął jak maluszek rośnie i na moją prośbę na płeć. Prawdopodobnie dziewczynka. Początkowo zasmuciłam się bo wiecie jak bardzo liczyłam na chłopca, nawet czułam, ze to chłopiec . Ale to nie koncert życzeń, będę się cieszyć tylko, żeby zdrowy maluch był.
Ale potrzebuję chwili, żeby ochłonąć i przyzwyczaić się.

Hej :-) ja też miałam wczoraj wizytę. Lekarz spr czy nie Sącza się wody plodowe i jest ok. Zrobił mi usg dopochwowe i lozysko poszło do góry jupi :-) czyli problemu przodownia nie ma. Mam niskie zelazo 34 a normy 50-100.
za tydzień w sobotę mam usg połowkowe i wtedy podejrzymy dziecko. Schudłam pół kg od ostatniej wizyty miesiąc temu :errr:

Reszcie gratuluję udanych wizyt!!!

Hope możemy się zamienić bo ja marze o drugiej córci a tu na 70% chłopiec.:sorry2:

Kochane u mnie też ok, tzn nie miałam teraz połówkowego dopiero się na 3.03 umówiliśmy bo mój lekarz woli po 22 tygodniu połówkowe robić bo jest dobrze widać serduszko. Lekarz tylko zerknął jak maluszek rośnie i na moją prośbę na płeć. Prawdopodobnie dziewczynka. Początkowo zasmuciłam się bo wiecie jak bardzo liczyłam na chłopca, nawet czułam, ze to chłopiec . Ale to nie koncert życzeń, będę się cieszyć tylko, żeby zdrowy maluch był.
Ale potrzebuję chwili, żeby ochłonąć i przyzwyczaić się.
A masz już córkę/eczki ?

Aga mam dwie córeczki prawie 5 lat i 2 latka.
No to witaj w klubie. Ja mam 10 i 12 letnią. Również liczyłam na synka a mąż to już wogole. A tu 3 córa. Nastawilismy się z mężem na syna i było wielkie rozczarowanie :( Z dwa dni trwało żeby się przestawić na dziewczynkę. Po trzech dniach poleciałam po różowe sukienki dla małej i mi się samopoczucie poprawiło. Już nie chcę syna, kocham malutką nad życie.

Hej dziewczyny, ja właśnie wracam z badania. To jeszcze nie miało być połówkowe ale jak stwierdziła pani doktor, zrobiła mi dziś częściowo połówkowe to co da się w tym momencie już sprawdzić. Wszystko ok, tylko dzidzia młodsza o tydzień niż wychodzi z okresu ale tym się nie przejmuję. I doktor spytała czy mąż wysoki bo dzidzia ma krótkie nóżki, prawidłowe ale podchodzące pod minimalne wartości. Ale my jesteśmy oboje niscy wiec wszystko jest ok :) u mnie na 90% dziewczynka!! Czyli tak jak z mężem marzyliśmy. Ale cały ostatni tydzień się nastawiałam na chłopca żeby w razie czego łatwiej się przestawić:p

Dzień dobry Kochane!! Nie mogłam się tu do Was dostać, nie mogłam pisać, nie miałam uprawnień, e-mail musiałam aktywować, ale w końcu jestem i bardzo się z tego cieszę :) Fazerkam, dziękuję za chęć pomocy!!! :)

Fazerkam, Margerita
- dzięki za rozjaśnienie sytuacji z czynnikiem Rh.
Fazerkam, to pęknięcie macicy z czasem się zabliźni?
Nieufna - gratki tak pięknych wyników Nifty!
Kkasiulko - pieknie! Gratuluję!!!! :)
MalinowaMarta - no to Ci namieszał Twój ginekolog z tą płcią :) Nie widziałam zdjęć, bo nie mogłam, zaraz obejrzę, to się wypowiem :)
Patuska, Ty masz bliźnięta jednojajowe?
Kitty - to drugie zdjęcie bardzo podobne do zdjęcia usg mojego Nikośka :) Chłopak, jak się patrzy :)
Hope - kochanie, cieszę się, że w porządku. Przyzwyczaisz się. Główka do góry! Moje marzenie te Twoje córy, nawet trzy. A ja pewnie trzeciego syna mieć będę :D Tak to już jest :)

Gratuluję wizyt i poznanych płci!!!!! :) :) :)

MalinowaMarta - nie mogę znaleźć tego zdjęcia Twojego teraz :/
Kamejka, gratki! Zjadłaś Snickersa, żeby dzieciątko obudzić? :)
Kkasiulka, też chyba wstawiłaś zdjęcie, na której stronie, bo dziś nie mogę znaleźć.

reklama
Hope - cieszę się, że maleństwo ma się dobrze i rozumiem, że Ci przykro, że jednak dziewczynka.....no masz rację, to nie koncert życzeń. Daj sobie chwilę, żeby ochłonąć, przyzwyczaić się.....tulam mocno

Lila - wrzuciłam zdjęcie mojej młodszej córci. Milenki :) Zastanawiałam się gdzie się podziewasz....

Do góry