nieufna
Fanka BB :)
u mnie wszytsko ok a moja Sara jest śliczna
Też mi się Sara bardzo podoba. Może przekonam syna, bo kwęka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie wszytsko ok a moja Sara jest śliczna
A masz już córkę/eczki ?Kochane u mnie też ok, tzn nie miałam teraz połówkowego dopiero się na 3.03 umówiliśmy bo mój lekarz woli po 22 tygodniu połówkowe robić bo jest dobrze widać serduszko. Lekarz tylko zerknął jak maluszek rośnie i na moją prośbę na płeć. Prawdopodobnie dziewczynka. Początkowo zasmuciłam się bo wiecie jak bardzo liczyłam na chłopca, nawet czułam, ze to chłopiec . Ale to nie koncert życzeń, będę się cieszyć tylko, żeby zdrowy maluch był.
Ale potrzebuję chwili, żeby ochłonąć i przyzwyczaić się.
No to witaj w klubie. Ja mam 10 i 12 letnią. Również liczyłam na synka a mąż to już wogole. A tu 3 córa. Nastawilismy się z mężem na syna i było wielkie rozczarowanie Z dwa dni trwało żeby się przestawić na dziewczynkę. Po trzech dniach poleciałam po różowe sukienki dla małej i mi się samopoczucie poprawiło. Już nie chcę syna, kocham malutką nad życie.Aga mam dwie córeczki prawie 5 lat i 2 latka.