madziolina_p
Fanka BB :)
Jej Jolcia, współczuję, trudna historia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to licze razem z ginem ze sie zablizni jak nie to do lipca leżenie mnie czeka i cc (przerażona)Dzień dobry Kochane!! Nie mogłam się tu do Was dostać, nie mogłam pisać, nie miałam uprawnień, e-mail musiałam aktywować, ale w końcu jestem i bardzo się z tego cieszę Fazerkam, dziękuję za chęć pomocy!!!
Fazerkam, Margerita - dzięki za rozjaśnienie sytuacji z czynnikiem Rh.
Fazerkam, to pęknięcie macicy z czasem się zabliźni?
Nieufna - gratki tak pięknych wyników Nifty!
Kkasiulko - pieknie! Gratuluję!!!!
MalinowaMarta - no to Ci namieszał Twój ginekolog z tą płcią Nie widziałam zdjęć, bo nie mogłam, zaraz obejrzę, to się wypowiem
Patuska, Ty masz bliźnięta jednojajowe?
Kitty - to drugie zdjęcie bardzo podobne do zdjęcia usg mojego Nikośka Chłopak, jak się patrzy
Hope - kochanie, cieszę się, że w porządku. Przyzwyczaisz się. Główka do góry! Moje marzenie te Twoje córy, nawet trzy. A ja pewnie trzeciego syna mieć będę Tak to już jest
Gratuluję wizyt i poznanych płci!!!!!
Jak już będziesz miała te brzdące przy sobie to poczujesz tę mocJak czytam tutaj takie historie jak o siostrze Jolci, Maciusiu Malinki, córeczce mamawiki i jeszcze wielu innych z Was (w tym tych po przykrych przejściach i walkach w trakcie starań o dzieci), których nie wymieniłam po nicku nie dlatego, że nie doceniam, tylko moja zwykła ludzka pamięć czasem zawodzi, to jestem pod wielkim wrażeniem Waszej siły, optymizmu i pokory. Można się od Was tylko uczyć przyjmować to, co życie niesie i radzić sobie z tym z podniesioną głową.