reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Papagena to to prawdziwe bliźniaki :d ale wiesz charaktery będą mieć różne -zazwyczaj jedno jest ruchliwe /u mnie córa/ a drugie spokojne /syn ../ ...Odróżnisz :) W pracy miałam bliżniaki jednojajowe chłopców -no prze agenci !

reklama
Gorzej będzie jak pójdą do szkoły i będą wkręcać nauczycieli :)

Haha to właśnie będzie fajne :D

Lila - zjadłam tak z 15 minut przed badaniem dwie kostki czekolady :p Ale dziecko mało się ruszało, trochę się martwię czy to nie szkodzi. Ale może ma temperament po mężu i dlatego takie spokojne :p Mówiłam doktor wykonującej badanie, że i na poprzednim i na obecnym USG dzidzia mało się rusza. Ale ona nijak tego nie skomentowała więc wywnioskowałam z tego, że chyba nie ma się czym martwić.

Hope- gratuluję córeczki :) ja chyba też bym przeżywała troszkę gdyby się okazało, że pod serduszkiem chłopiec zamiast Hanulki. Mam nadzieję, że szybko przyzwyczaisz się do 'nowej' płci :) i najważniejsze aby maleństwo było zdrowe :)

Ewelinka- gratuluję wizyty i mam nadzieję, że to żelazo jakoś się ureguluje :)

Kamejka- super wieści z wizyty :) i gratuluję córeczki :)

Ja z moją Asią jesteśmy jednojajowe bliźnięta, i podobno trudno nas od siebie odróżnić, ale ja widzę mnóstwo różnic :)

Patuska - piękne podwójne szczęście Was spot

Papagena- odróżnisz :) mamy mają taki dar :) Jak opiekowałam się trojaczkami to miałyśmy taki zeszyt i tam się wszystko zapisywało co kto kiedy i ile ;)

Załączniki

• twin.jpg
    twin.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 102
Jolcia, to Ty i Twoja siostra? Oj to różnicie się przecież :) Ty to ta po prawej?
Jesteście podobne, bardziej niż przeciętnie siostry, ale nie jak identyczne bliźniaki :)

Jolcia, to Ty i Twoja siostra? Oj to różnicie się przecież :) Ty to ta po prawej?
Jesteście podobne, bardziej niż przeciętnie siostry, ale nie jak identyczne bliźniaki :)
Tak to ja i Asia... co prawda Mały tu już po chorobie która jeszcze bardziej nas poroznila... Ale wg mnie jestesmy różne :) tak, ja po prawej :)

Jolciu, ale śliczne z Was dziewczynki!! Też Ciebie od razu poznałam :) Powiedz, a jak ta choroba siostry wpłynęła na nią samą? Ma męża, dzieci? Radzi sobie w życiu czy wymaga stałej opieki? Przypomnij, bo nie wiem czy dobrze pamiętam, zapalenie opon mózgowych przeszła? Jejku, nie wiem, może nie chcesz o tym pisać, a ja tak wypytuję, jeśli nie chcesz, zrozumiem.
Kamejka, oczywiście, że od temperamentu dużo zależy, to nawet lepiej jak spokojne, oby po porodzie tak zostało :)
Papagena - Ty rozpoznasz, i to szybciutko, zobaczysz :) A zapisywać możesz, pewnie, zawsze łatwiej, jak będziesz widziała ile który zjadł i o której :)

Jolciu, ale śliczne z Was dziewczynki!! Też Ciebie od razu poznałam :) Powiedz, a jak ta choroba siostry wpłynęła na nią samą? Ma męża, dzieci? Radzi sobie w życiu czy wymaga stałej opieki? Przypomnij, bo nie wiem czy dobrze pamiętam, zapalenie opon mózgowych przeszła? Jejku, nie wiem, może nie chcesz o tym pisać, a ja tak wypytuję, jeśli nie chcesz, zrozumiem.
Kamejka, oczywiście, że od temperamentu dużo zależy, to nawet lepiej jak spokojne, oby po porodzie tak zostało :)
Papagena - Ty rozpoznasz, i to szybciutko, zobaczysz :) A zapisywać możesz, pewnie, zawsze łatwiej, jak będziesz widziała ile który zjadł i o której :)
Asia była chora na zapalenie mózgu, powikłanie po różyczce :( była nieprzytomna 3 doby, niedotlenienie mózgu, po chorobie Asia na nowo uczyła się prawie wsazystkiego :( Asia jest upośledzona w stopniu umiarkowanym... nie ma męża i dzieci i mieć nie będzie :( ma nas Ami kocha nad życie najbardziej z wszzystkich dziewczynek jak tylko może do nas przyjeżdża :)

reklama
Malinowa Marta- było to w wakacje między 2, a 3 klasa SP, 7 lat miałyśmy... mnie nie było w domu bo byłam u babci na wakacjach... Jak miałam wracać okazało się ze dziewczyny chore na rozyczke (chorowaly razem z siostrą) to ja zostałam jeszcze u babci... Jak wróciłam Asi nie było :(

Do góry